• Trošku nostalgie :)

External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

• Uf, tak to ich majiteľ ani čas budenia nastavovať nemusí, jednoducho nezaspí. A komutá zbierka patrí?

Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

• Paráda, super zbierka... viem o pár podobných, ktoré nie sú využité, takže ak sa podarí viem komu ich posunúť aby sa stali súčasťou tejto zberateľskej záľuby ;)

• Roby Môžem poprosiť aj fotečku tvojej PRIM zbierky? Určite s tým potešíš aj ostatných.... (mal si tam jedny, o ktoré som prejabil vážny záujem, dúfam, že si nezabudol... ;))

• Roby Môžem poprosiť aj fotečku tvojej PRIM zbierky? Určite s tým potešíš aj ostatných.... (mal si tam jedny, o ktoré som prejabil vážny záujem, dúfam, že si nezabudol... ;))

Tak poprosím fotečku aj za mňa , neokúňaj sa :) . Som strašne zvedavý , aké poklady skrývaš ;) .

• Zatiaľ.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

krásna zbierka .... , skúsim aj dačo zohnať ale do 10.- e kus ....,, PS . ako dlho vydržia ist , koľko utiahne pružina bežne ? aká je presnosť ... ??

Peter Th.

• Tak to je individuálne, jedny som mal u hodinára, výmena prasknuté péro a išli 3 dni. Prvé 2 dni presne skoro na minútu ale potom začali trochu meškať. Sú to predsa budíky tie sa voľakedy naťahovali každý večer. Treba ist na nejaku burzu alebo potom z antik-hovorka. Tam už sú iné ceny.

Poprípade skúsiť Aukro . Ak "čížáš" , zvykne sa trafiť pekelne výhodná kúpa .

• Tak to je individuálne, jedny som mal u hodinára, výmena prasknuté péro a išli 3 dni. Prvé 2 dni presne skoro na minútu ale potom začali trochu meškať. Sú to predsa budíky tie sa voľakedy naťahovali každý večer. Treba ist na nejaku burzu alebo potom z antik-hovorka. Tam už sú iné ceny.

kolko stoji taka výmena preseknutého pera u Vas v Nitre ?

Peter Th.

• Nemate skúsenosti s mechanickymi budíkmi zn ATLANTA nove v predaji ?