Ďalšia novinka od Steinhartu...

  • Nemal podobné Mišoo ? Mne sa dizajnovo páčia ale ten dátum mohli pokojne vynechať :/

    Veď práve o tom hovorím...:]

  • Hej no. Dátum vie hodinkách pekne pomôcť ale aj ich pekne pokašľať. Ale musíme uznať že je veľa značiek ktoré dátumy dávajú na divne miesta ? ale aspoň ho zladili s ciferníkom.

  • Iba vymýšľajú vymyslené alebo blbosti. Už tri roky čakám, že urobia dačo nové a pekné, ale Gunterova kreativita nebola nikdy nejaká extra a teraz sa úplne kdesi vytratila...

  • Mne sa páčili ocean two. Neviem či ich stále robia ale to bol viac menej ich vlastný dizajn.

    Robia ich. Dokonca stále vo dvoch verziách. Obyčajnú s ETA 2824 a premium s ETA 2892. V bielej a čiernej farme..Ono, mne sa páčia všetky ich dizajny, lenže už dlho nič nepribudlo v tomto smere...:]

  • Na tie nove pilotky pozor, vyzera to byt to iste ako som mal ja, len ina farba. Neviem ci uz poriesili tu globalnu issue s korunkou u tohoto modelu. Pred pripadnou kupou odporucam kontaktovat Chronoshop, ktori o tejto chybe vedia a sleduju to. Ten moj model mali do odstranenia problemu vyradeny z ponuky.

    Inak velmi podarene pilotky, ten datum realne neni vidno kedze je malicky a farebne spliva s cifernikom. Opticky sa viac javia ako bez datumu :)

    Osobne mi skor vadila absencia plneho zadneho veka, plus vyska hodiniek by mohla byt vyssia. Tych (tusim) 11mm je na 44mm dost a posobia trosku ako placka. Co bolo naopak vyhoda ked som ich mal na nato, vtedy boli akurat ;)

  • Myslím, že u Štajnov stále akosi nevedia prekročiť svoj tieň. Na druhej strane vsádzajú na osvedčený dizajn (tu ručičky ukradli asi od Tudora, ale v tom nie sú prví a asi ani poslední). Ja stále neviem prísť na chuť tomu štvorcu na malej ručičke, vadí mi to aj u Tudora. To už radšej teda ten Mercedes. A na malej ručičke mi vadí aj tá useknutá špička. Jediný klad je slušne vyzerajúce DLC. :]

  • nazvime to, uspesne prelieceny pacient momentalne bez priznakov? :D

    Neboda si dakde chytil koronu??? :mrgreen: K úspešnému preliečeniu blahoželám...:super:

  • Nene koronu ne, klasicky chronobundus... doktor vravel, ze uplne vyliecit sa to neda, hodinky sa mi stale pacia, sledujem a nosim, no uz nemam priznaky a netrpim kazdodennym sledovanim noviniek, internetovych for, dennym menenim remienkov, setrenim na nove... :)