Hodinky ktore nechcete vlastnit

  • podľa mňa to robí naschvál. Ako si vysvetliť napr. niektoré slová v nadpise s kapitálkami a iné nie. Gramatiku nemusí vedieť, ale toto je pre mňa nepochopiteľné.

  • gde? jA nyč Nevydym :mrgreen:

    inak, aby som bol k teme, ja asi nezavrhnem dopredu ziadne hodinky.. dokazu ma prekvapit kadejake kusky a podla aktualnej nalady, kupyschopnosti, chuti a prilezitosti si viem na svojej ruke predstavit cokolvek co je v neznicenom stave bez ohladu na cenu, velkost,...

    trosku divo sa ale citim a malymi hodinkami, to si musim priznat :mrgreen:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Tak z mojho pohladu je toto dost nestandardne, ja to vidim z inej strany, ked sa mi nejake pacia poviem si , tak tieto by som mohol, inak to vobec neriesim.
    Ale aby som nemudroval tolko, tak vseobecne urcite davam NIE velkemu mnozstvu roznych nemoznych limitiek od Hublot-u.

    A co sa tíka dej gramadyki, zislo by sa na tom trosku popracovat...:-).

  • zaujimavy napad na temu ale ta tvoja gramatika ma uplne odrovnala 8|


    Vydrzal si to dlho :) ja som mal z toho tiez zle sny iste obdobie :) nahanalo ma maskovane tvrde y a skryvalo sa v slovach ako ipsilon, ticka a riba.

    podľa mňa to robí naschvál. Ako si vysvetliť napr. niektoré slová v nadpise s kapitálkami a iné nie. Gramatiku nemusí vedieť, ale toto je pre mňa nepochopiteľné.

    myslim ze to nie je naschval. Existuje mnozstvo podob dis-volaco a toto je evidentne jedna z nich. Ale urcite sa s tym da aspon daco spravit.

    A chcem hocijake barsjake hodinky, nemam predsudky.

  • Som si spomenul na túto tému hneď ako som zbadal túto obludu... pozná to niekto?

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • Vzhľadovo síce nie sú príťažlivé, no jednoznačne sú zaujímavé. Málo ktoré hodinky sa môžu tešiť zápisu do G. knihy rekordov :) viď pekný článok na A BLOG TO WATCH ----> http://www.ablogtowatch.com/cx-swiss-milit…cal-watch-ever/

    • Official Post

    Čo si vlastne chceli pri navrhovaná takýchto hodiniek dokázať ? 8| TO by ma celkom zaujímalo :D

  • napr. tie DeepSea Rolex-ky boli tuším /takmer/ na dne Mariánskej priekopy.
    myslím, že by sme tu /skoro/ všetci slintali, aj keby sme si ich mohli aspoň na chvíľu poťažkať v ruke, preto nechápem zaradenie do tejto témy.

  • napr. tie DeepSea Rolex-ky boli tuším /takmer/ na dne Mariánskej priekopy.
    myslím, že by sme tu /skoro/ všetci slintali, aj keby sme si ich mohli aspoň na chvíľu poťažkať v ruke, preto nechápem zaradenie do tejto témy.

    Poťažkať v ruke ÁNO, vlastniť NIE, "nechceli vlastniť" tak sa predsa volá téma, ktorú Rozgon založil, takže ja som sa držal témy. :mrgreen:
    Lebo naozaj nech je to kľudne aj zmienený Rolex, nechcel by som ich.

  • ja gramatiku tiež neovládam, som dislektik a disgrafik.. vraj... preto točím videorecenzie na hodinky aby som sa tomuto vyhol :)
    ale k téme: ja by som nikdy nechcel bicolor. Každý gantleman nie že zlaté a strieborné šperky sa nekonbinujú, preto som nikdy nepochopil prečo niekto pláca obe farby na jedny hodinky. Samozrejme chápem že to má svojich zástancov, keďže to vyrábajú ale nejak to ide mimo mňa.

    Samozrejme napríklad červené tudory sú pekne, ale keby som ich mal na ruke asi by som sa zbláznil od nervozity :D preto mám všetky veci dennej potreby (hodinky, perá, nožíky, zapalovače...) v kombinácií čiernej a striebornej farby, eventuálne aj nejakej inej (zelená luneta na O1) ale nikde žiadna zlatá...

  • Presnejšie to je Breitling Crosswind 18kt/Steel b13355. Súhlasím s tým, že súťaž krásy by nevyhrali. :)