výmena batérie ORIENT

  • Dobrý deň

    mám pánske náramkové hodinky zn. Orient model CVZ02001B a potreboval by som doporučiť obchod či servis kde mi vymenia batériu. Ja som z GA a tu ma už v dvoch obchodoch odmietli. Hodinky sú ešte v záruke do 09/2014 ale posielať to do ČR kvôli výmene batérie je to zbytočné.

    vopred ďakujem

    Stano

    Casio EFA-125
    Orient-CVZ02001B

  • Jednoducho sa pozreli na značku a keďže sú v záruke tak odmietli to otvoriť. Pričom som vopred konzultoval s predajcom a dohodli sme sa že nech odmerajú batériu a keď bude problém v nom tak jednoducho výmena ak nie tak posielam do ČR. Ale miestny obchod trval na svojom. (Jedny vodotesné Casio mi tal ale už robili)

    Casio EFA-125
    Orient-CVZ02001B

  • ......Ja som z GA a tu ma už v dvoch obchodoch odmietli.......


    Treba ísť za hodinárom, nie do obchodu :P
    Osobne by som už do tých "obchodov" nešiel s ničím. Však keď nevedia vymeniť batériu v hodinkách......:?

    Sent from my Nexus 4

  • Viem že jedne obchod opravuje a druhý to posiela niekam opraviť.
    Ale aby som pokročil ďalej - KAM to zaniesť?

    Casio EFA-125
    Orient-CVZ02001B

  • Už chápem, oni sa boja zasahovať do hodiniek, lebo tým pádom si myslia, že ti padne záruka.. Myslím, že normálne skús vyhľadať iného hodinára a tomu nič nepovedz, iba že chceš vymeniť batériu. Keď sa ťa opýta, tak povedz, že už nie sú v záruke a nebude to riešiť ani on. Aj keď to je taká šalamúnska odpoveď :) Ja ťa nechcem navádzať na nič zlé a už vôbec nechcem aby ti padla záruka, ale keď ti predajca sľúbil, že ti záruka nepadne, tak snáď si bude stáť za svojím slovom. Pri výmene batérie by sa nemalo nič zásadné stať. Daj si potom spraviť skúšku vodotesnosti, ak sú hodinky vodotesné a máš to vybavené.