Davosa TrailMaster

  • Esqueleto - nemas ich nahodou skladom, pripadne si ich aspon nedrzal v ruke? Najviac ma zaujali tie sedo oranzove (161.518.85). Produktove foto su super, tych realnych je pomenej a mam z nich zmiesane pocity :) Aka je cena?

    Kibi - ty si fotil tie cierne, aky mas z nich dojem? Bude aj recenzia? :)

  • Neviem ci je to sposobene technikou fotenia, ale na produktovej foto je cifernik "sunray" a vnutorna luneta leskla. Na tvojich je to vsetko matne. Nechcem ta nahanat, ale kedy sa mozem tesit na podrobnejsie informacie? :) Na internete o nich dokopy nic nie je, mali by zapracovat na marketingu.

  • ne, v tomhle pripade jsou to docela jiste dva ruzne povrchy ciselniku, ty, co jsem mel v ruce ja, mely cislenik hladky - imho hezci, nez sunray.
    nazivo fakt moc zajimave hodinky :)

  • Nepodceňujte je – Davosa Trailmaster – recenze

    Pár hodinek se značkou Davosa jsem měl už v rukou, většinu díky jednomu kamarádovi – fandovi této značky. Bylo pro mne docela překvapením, když se na mne obrátil „Kasper“, prodejce této značky pro Českou a Slovenskou republiku, jestli bych si nechtěl pár modelů vyfotit. Nejvíc se mi z celé kolekce asi zalíbily tyto univerzální Davosa Trailmaster, připadají mi jako velmi užitečné hodinky. K historii této značky se ještě určitě vrátím, docela mne překvapilo, že značka Davosa má svůj vznik už v roce 1861.

    http://info.photowatches.eu/2014/08/nepodc…master-recenze/

  • Kibi, v tvojich recenziach sa mi paci, ze sa nesnazis byt striktne objektivny, ale ze je v nich citit aj istu davku subjektivneho nazoru. Skvele :super:
    A hodinky, co ja viem, spociatku ma nejako neoslovili, no po precitani recenzie by som si ich velmi rad pozrel... :) Osobne by som im vytkol akurat chybajuci vnutony antireflex, inak ma nic nenapada. Velmi prijemne tool - univerzalky do kazdeho dna a pocasia :super:

  • zase zlobi muj web? uz me to stve... :(
    antireflex jsem nenasel... ale zeptam se Kaspera, treba se pletu :)

  • Kibi, skús prosím ťa porovnať spracovanie tejto dvojice. Na prvý pohľad by som si vzal tie pseudo Tudory, ale na druhý pohľad to vyzerá, že tie Davosy sú spracovaním niekde inde a že by boli jednoznačne lepšou voľbou. Je to tak aj v reále, alebo iba skresľujú tie fotky?

  • hele, zpracovani... to je subjektivni vec, ale zkusim to... kdyz si odmyslim rozdily kalibru - hacking, rucni natah, tak zpracovani bude podobne, mozna trochu seiko vedou? :)

  • Práveže kvalita spracovania moc subjektívna nie je :)
    Prekvapil sim tým, že tie Seiká ti prídu kvalitnejšie spracované, z fotiek som mal presne opačný dojem, tam ale veľa zohrávajú uhly a hra svetla. Dík za názor.

  • No neviem ci by som dal konkretne tieto Seiko vyssie. Minimalne korunka(y) a luneta su u Davosa niekde inde. Tam je podla mna priepastny rozdiel. Puzdra su natolko ine, ze neviem ci sa daju extra porovnavat. Zvazit pomer cena/vykon je asi na kazdom z nas.Velmi odporucam Davosa pozriet nazivo, sam som bol prekvapeny o kolko lepsie posobia oproti fotkam. Ale to su len moje 2 centiky.. :)

  • Presne luneta a korunka sú miesta, kde som si na tých fotkách všimol rozdiely v kvalite spracovania, takže to možno nie je len fotkami :).

  • tak luneta na mych seiko black bay je uz trochu otlucena...
    /chybu z vyroby na lunete davosa jsem na fotkach retusoval - krome spolecne/
    rozdil v korunce? davosa ma logo, jiny rozdil nevidim :)