Ako šlapú Vaše stroje?

  • Položené na deviatku som neskúšal, dnes to skúsim. Ale asi ich ako hovoríš dám na vyladenie len neviem kam. V klasickej autorizovanej predajni ich asi pošlú niekam do centrálneho servisu alebo ako to vlastne funguje ?

  • Vzhľadom k cenám TH a k tej reklamnej masírke ohľadom ich postavenia v spoločnosti, by si mohli dať na tých kalibroch viac záležať. Toto je v princípe to jediné čo mi na TH vadí, inak robia naozaj pekné hodinky a nemal by som problém si vybrať.

  • O1PB

    Davosa L.E. RAF 1945-2015, Steinhart Nav.B-Uhr II 44mm, Steinhart Ocean One Blue Premium, Casio Oceanus OC-500D-2A, Casio G-shock GW9200-1, Vostok Europe AN-225 Mriyja, Vostok Europe GAZ-14 Limousine, Vostok Europe GAZ-14 Dualtime, Tissot T-touch II Titanium, ZENO Pilot Basic 1946, Vostok Europe TU-144 dualtime, Vostok 2609, Vostok 17 Jewel 2409 Brown Dial Two Tone Case, Parnis St2505 Power Reserve ...

  • docela mne prekvapilo, kdyz jsem tak po dvou mesicich sundal Steinhart Ocean One GMT z winderu a koukam... bylo na nich + 6 sec. :)

  • Tak to je paráda...
    Moje Primky Igeny, ročník 1969, posledních 35 let bez servisu...18 do plusu za 24h na ruce, 8 při nočním odložení sklíčkem vzhůru. Skvělý výsledek.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Moje Seiko zatiať od Vianoc 4 sec. do plusu. SKoro každý deň na ruke, inak vo winderi.

  • Adam a to denne alebo od Vianoc doteraz? Ak denne, tak je to slušné a dobré, ak od Vianoc, tak to je sila.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Nedá mi to, ale podělím se se zkušeností s nejpřesněji vyladěnými mechanickými hodinkami, jaké jsem měl kdy v ruce. O to více mě mrzí, že nejsou moje, ale kamaráda z podobného fóra. Za šest týdnů odchylka necelá jedna sekunda. Ball-já smekám. Použiji i kamarádovu fotku, zlobit se jistě nebude.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • @Matej Od Vianoc do teraz. Sám som bol prekvapený, pretože skôr som predpokladal tú prvú možnosť. A to som v prvých dnoch ani nevedel či som ich dostatočne natiahol a ten môj winder tiež nie je bohvie čo :mrgreen:

  • chlapi, paráda. pozerám že tu máme samé chronometre.
    Moja reálna odchýlka na Laco Aachen je po cca 3 týždňoch +6,8s/d - je tam Miyota 821.

    Má tu ešte niekto také nepresné hodinky, či som sám? :nono:

  • Nestresuj sa, určite je tu kopec "nepresných" hodiniek. Odchýlka sa časom a aj spôsobom používania mení, takže za mňa ti môžem povedať, že takú odchýlku ako deklaruješ, by som našiel momentálne možno na jedných mojich hodinkách. ETA 2824 elabore má deklarovanú tusím +/- 20s, a toto spĺňajú. Moje Štajny majú tusím -15s/deň, ale zatiaľ nechcem aby sa mi tam niekto rýpal, Orisky majú od začiatku tuším +14s/deň. Nie každý to tak prežíva a napokon pokiaľ je to v tolerancii, nie je čo riešiť.

    Tempus Fugit