• Mňa by zaujímalo, čo to všetko dokáže? :mrgreen:
    Ale v celku zaujímavé obludky, farba je fakt že jedinečná až neuveriteľná... toto sú hodky do akejkoľvek činnosti (oblek by som ale asi vylúčil ::d )
    Gratulace odomňa, nech slúžia.

  • fasa Gcka s military vyzorom, ak sa k nim clovek vhodne oblecie do nejakeho akcneho "uboru", viem si ich predstavit pri lesnej polovacke, pripadne pri kadejakych blatovych hratkach :)

    gratulujem k novemu kusku :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Ďakujem za gratulácie :) Po tom ako som doma našiel staré hodinky od Casia, ktoré už nemali ani remienok, som sa rozhodol, že jedny digitálky musím mať. Nechcel som klasickú čiernu farbu, tak som sa rozhodol pre túto a som spokojný, ukáže to na ruke dobre :) Po objednaní som sa bál, že mi budú veľmi veľké, ale sadli mi nad moje očakávania, takže som spokojný :) a čo to dokáže ? Je tam barometer, takže meria okolitý tlak a na základe toho aj nadmorskú výšku, ďalej, teplomer, digitálny kompas. A tie klasické funkcie, ako stopky, časovač, svetový čas, budík, východ a západ slnka, a samozrejme presný čas ktorý je rádiovo riadený, a to je asi všetko :)

  • Ahojte :) máme šesť ročnú sučku rotvajlera, je úplne mierumilovná, neublížila by nikomu, ale pôsobí desivo, a väčšina ľudí čo ju nepozná ma pred ňou logicky rešpekt. Keď máme návštevu, tak ju zvykneme zavrieť na schodisko kde je balkón. Tento náš psík ma jeden problém, a to, že je strašný kleptoman! ukradne a zožerie všetko. Dnes bola zavretá na schodisku, kde zrejme buchla do zle zavretých dverí a dostala sa na chodbu, odtiaľ do mojej izby a už mohla spokojne uchmatnúť čo sa jej zapáčilo, bohužiaľ to boli práve moje pilotky, ktoré boli na skrinke pri posteli na remienku si zjavne pochutnala, púzdro má len pár škrabancov, ale aj tak to beriem ťažko :nono:

  • Viem si predstaviť, že to bolí, dosť prúser, hodinky našťastie prežili. Zase sa aj hovorí, aký pán, taký pes. Skrátka chytila od Teba hodinkomániu. Netreba sa hnevať, s tým my psíčkari musíme, bohužiaľ, rátať, aj keď niekedy to je na porazenie. Raz prišiel brat domov a dobermanka mu urobila v obývačke v sedačke dieru cca 40x40 cm, do hĺbky to nemeral, skrátka diera, ale bral to športovo. Aj mu povytŕhala elektrické zástrčky zo steny, no nič sa jej nestalo. Bol to šialený pes, keď som ju zobral do lesa, behala šprinty aj päť hodín v kuse a energie jej stále neubudlo. Možno nejaká hormonálna porucha alebo čo. Davis, aký máš obvod zápästia? Pýtam sa to kvôli tým 44mm, či je to v pohode.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Ach veru, ale nič vážne, remienok som hneď preložil, len pár škrabancov od podlahy a zubov (na pamiatku), našťastie žiadne ryhy a zafír nedotknutý. Ešte, že nezobrala G-shocky, lebo tie by napriek svojej odolnosti neobstáli túto skúšku :) Treba dávať pozor, ona nám už asi 4x odtrhla a pohrýzla EČV tabuľky z áut, ukradla nôž zo stola a s rúčkou v papuli chodila po dvore :) A obvod zápästia mám 17-17,5 cm a sedia mi tie 44mm akurát.

  • ano určite odlož, pekná pamiatka. Ja keď som prvý krát skúšal fotiť ležiaceho ps s hodinkami tak ich len oblizoval.. :D asi mu chutili, ale nejedol ich, vie, že nesmie :D

    ale pekné hodinky, mám taký blbý pocit že chcem pilotky..

  • Zdravím Váš všetkých po veľmi dlhej dobe! :) Na hodinky som samozrejme nezanevrel, pasívne som to tu občas sledoval. Po tú dobu sa u mňa naplno rozvinula ďalšia závislosť (minerálna) a živiť obe je pre mňa dosť náročné. :nono: Nedávno sa u mňa prejavil relaps chronobundusu, pre zmiernenie som nevyhnutne musel konať. Pomoc som našiel v tunajšej "lekárni", za čo ešte raz ďakujem. :amen:

    Hodinky, myslím, že netreba predstavovať.

    Jedná včerajšia fotografia: