RAYMOND WEIL PRINÁŠA NA SLOVENSKO NOVÚ ZNAČKU:88RUE DU RHONE

  • Janko a čo potom také Certiny, kde Ti na každom ciferníku svieti 1888, teda rovno dve hlavné nac. dvojčíslia 18 a 88. ;)
    Ale uznám, že keď to niekto vyrobí v dnešnej dobe, keď má 88 na seba nabalenú takú symboliku, tak to vyzerá čudne. Ja osobne by som hodinky so svietiacou 88 (tým samozrejme nemyslím historické značky z 19. storočia) určite nechcel, aj keď inak môžu byť pekné. Inak v Auparku som si ich nevšimol, výklad ale obzerám len zvonka, lebo tade idem vždy po deviatej večer, keď sa cestou z roboty stavím v mekáči. Raymond Weil tam má vo výklade celý regál, ale tieto 88 som si tuším medzi nimi nevidell. Ale je fakt, že tento regál iba prebehnem očami.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • čo máte proti 88 a 18 a 44 a SS, je to historia a vždy sa bude pripominať tak ako aj davinci a hobitsky zlaty rez či iná numerologia alebo zhoda okolnosti! nie som naci ani vyznavač Hitlera či Gestapo a podbne no historia a symbolika ma nadchne vždy. Aj keby mali symbolizovať niečo zlé a neprijemne, kukneš a vieš. Tí čo čo nevedia, poučíš. Je to len moj nazor ale radšej hodinky s nadychom historie čo niečo symbolizujú ako prostoreké a vypriahnuté dizajnovky ktoré chce každí vidieť a kupiť. (možno sú totok úplne kýble a ja som sa akurát zasamovraždil :D)