servis Tcok (automaty)

  • Zdravicko :) chcel by som sa vas spytat ze kedy a aky servis sa robi ak mam automaty, po akej dobe atd. dik za info

    TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC Power Reserve Gent

  • "black1" wrote:

    Zdravicko :) chcel by som sa vas spytat ze kedy a aky servis sa robi ak mam automaty, po akej dobe atd. dik za info


    Pri "obyčajných" automatoch máš odporúčanú dobu servisovania 5 rokov a keby si mal omegu s co-axial-om tak 8rokov.. A aký?! no úplný:D hodinky dáš do autorizovaného servisu najidealnejšie, kde ti ich pekne rozoberú premažú, prečistia, preleštia (predpokladam, že ultrazvukom:D) opotrebované časti nahradia ak je treba + čo si zažiadaš nový safir, či neviem ešte čo..

  • fiha :D to som nevedel ze este budem musiet investovat do servisu (staci servisovat auto :D) dobre cize o pat rokov mozem v autorizovanom servise pocitat pri beznych ukonoch (premazanie) aku ciastku?

    TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC Power Reserve Gent

  • "black1" wrote:

    fiha :D to som nevedel ze este budem musiet investovat do servisu (staci servisovat auto :D) dobre cize o pat rokov mozem v autorizovanom servise pocitat pri beznych ukonoch (premazanie) aku ciastku?

    Tak musieť nemusíš.. Je to pouze odporúčané ;) Cena je otázna závisí od značky... ale napr. za také hamiltony čo maš middle range vrámci swatch group sa platí za celkový servis vrátane preleštania nahradenia opotrebovaných častí crika 220 evri :)

  • jj, tiez som pocul o tom, ze pokial hodinky idu a funguju v ramci normy, tak ich vobec netreba servisovat. kludne aj 20 rokov povedzme.
    druha vec je vodotesnost, ktora klesa casom. t.j. ak mas hodinky ktore beries pravidelne pod vodu, tam sa odporuca vymena tesneni/tlakova skuska aj kazdy druhy rok...