Elegantné hodinky TISSOT vs. SEIKO

  • Ahojte, v hodinkách sa nevyznám ale chcem si spraviť radosť a kúpiť si elegantne hodinky. Nechcem úplne entry hodinky ale neplánujem za ne vyhodiť tisíce.
    Zapáčili sa mi tieto dvoje :
    Seiko Premier SNQ105P1

    Tissot T-Trend Couturier T035.617.16.051.00

    Cena je +- rovnaká ale nemám tušenie o spoľahlivosti a kvalite, danej značky resp. typu.
    Ktoré z nich by ste mi odporučili a prečo? , resp. čo mi ste mi v danej cenovej kategórii navrhli (cca 300€). Chronograf nepotrebujem, skôr mi ide o aby sa mi hodinky páčili a boli z kvalitných materiálov.
    Ďakujem.
    Peter

  • vitaj, ci uz seiko alebo tissot, obe znacky su v velmi dobre. ak nechces mechaniku a vyhovuje ti quartz, tak v tej cene su obe dobre. maju zafirove sklicko, 100m vodotesnost, kvalitna ocel... niet im co vytknut... kludne si kup ktore sa ti viac pacia :super:
    pripadne este mozes pozriet http://www.toptime.sk alebo http://www.chronoshop.cz, len tak na rozsirenie obzorov, mozno ti tam nieco cvrnkne do nosa... ;)

    Edited once, last by misoo (April 19, 2014 at 9:25 PM).

  • "jankoxxx" wrote:

    jednoznacne SEIKO. podla mna najdes u Seiko v tomto cenovom segmente omnoho lepsiu kvalitu ako u Tissot. okrem toho mechanika vyhrava vzdy nad baterkacmi (teda aspon u mna)

    PRESNE tak! súhlas a som za Seiko, nie je o čom

  • Ahojte, ďakujem za všetky reakcie, vyzerá to že nakoniec pôjdem do SEICO SNQ128P1 keďže sa dajú zohnať za dobru cenu. Dám vedieť keď prídu.