Výstava hodiny a klenoty - Incheba 2013 - voľné vstupenky..

  • Chlapci, noze nejake fotky z Viedne zadelte ;) Tak velmi som chcel ist, no synatora som musel cez vikend povarovat..


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Aktuálne : Damasko DA36, SEIKO SKX009, Apple Watch 6, Dan Henry LE 1962, Oris Aquis 39.5mm, Seiko Alpinist, Hamilton Khaki Green 38mm, Certina DS Action diver 38mm..
    Išli do sveta: STEINHART Nav B 44mm, Seiko SNZG15, Steinhart Ocean One Black, Apollon, Steinhart Ocean One Vintage Red, Luminox 3050, Laco Trier, Seiko SARB033, Davosa Ternos Ceramic, Apple Watch 3, Polar M430, Squale 50 atmos, Apple Watch 3, Steinhat Ocean One green, G-shock Gulfman...

  • Tak som sa nakoniec neplánovane pred chvíľou aj ja bol pozrieť na výstave..s tým že si pozriem nejaké na denne nosenie.výstava celkom ušla.čakal som viac vystavovateľov.ale dneska už končia.tak asi preto :) stánok toptime hodnotím na jednotku.sklamanie zo steinhartov pilotiek naživo...vôbec mi nesadli. Tak som nakoniec odchádzal len s Vostokmi north pole :(

    odoslané z Xperia HuaShan

  • [quote="forrester"]Tak som sa nakoniec neplánovane pred chvíľou aj ja bol pozrieť na výstave..s tým že si pozriem nejaké na denne nosenie.výstava celkom ušla.čakal som viac vystavovateľov.ale dneska už končia.tak asi preto :) stánok toptime hodnotím na jednotku.sklamanie zo steinhartov pilotiek naživo...vôbec mi nesadli. Tak som nakoniec odchádzal len s Vostokmi north pole :(

    Tiež som bol až dnes. Súhlasím, čakal som viac vystavovateľov, skrátka som si to predstavoval väčšie. Toptime super, lenže dopoludnia tam esqueletovi sedel veľmi dlho nejaký starší pán, asi uzatvárali obchod, tak som sa nemohol ani zoznámiť. Takže naživo som mohol prehodiť slovo iba s jedným „hodinkomaniakom“ a to bol Roby, ktorý tam tiež postával pri stánku a pochopil som, že obaja asi chodíme na túto stránku. Ja som však musel uháňať späť do práce. Škoda len, chcel som vidieť tie Steinhart Marine Chronometer II Roman naživo, no vo výklade neboli a už som nemohol čakať.

    Teraz niečo od témy. Až dnes som si všimol diskusiu o kupcovi, ktorý na stránke zverejňoval fotky fejkov. Hoci nie som vôbec žiadny znalec hodín, mám kamaráta, ktorý má priamo hodinárčinu v rodine. Mám na mysli až remeselnú hodinárčinu, teda človeka, čo mechanické hodiny opravuje, je vyučený v remesle atď, teda nie je „iba“ fanúšik, ale pri hodinkách pozná každý detail a nuansu. Kupcove argumenty sú nezmysel. Ak je to naozaj dobrý fejk, tak podľa fotky ho nerozoznáte, takže kupec tak nemohol nikoho skúšať. Napríklad špičkový fejk Rolex rozozná iba odborník a to naozaj niekedy až vtedy, keď ho otvorí a pozrie, ako je vypracovaná mechanika strojčeka. Môj názor je, že kupec bol človek, ktorý po takých hodinkách túžil a žil v sne, že ich má. Nevidím za tým zlý úmysel, zrejme mu to robilo dobre. Ale nepoznám ho, takže neviem. Hlavne, že s tým neobchodoval.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Áno, stretli sme sa a ja som bol trpezlivý a neponáhľal som sa až tak, takže som sa aj dočkal... Pokecali sme a všeličo som poskúšal. Stánok aj výber bol parádny. Za mňa palec hore :super: . Mimochodom toho pána pred nami (čo aj slušne nakúpil) som poznal, len som nevedel odkiaľ, až pri odchode mi Peťo povedal, že spomínal, že je akvarista, takže heslo BIOTOP...

    Tempus Fugit

  • Matej, Marine Chronometer II Roman Esqueleto ani nemal. Aspon co som si vsimol v piatok. Mal tam ale ine super kusky. Ja som si skusal Marine Officer Bronze a Apollon Chronograph. Jedno krajsie ako druhe :) Nakoniec som potesil svoje pilotky a kupil im remen so sponou. Teraz su to uz uplne ine hodinky :cool:

    Odoslané z Nexus 4 pomocou Tapatalku

  • Som rád že som sa aj ja zúčastnil a videl som, poskúšal som. Ja som tiež veru čakal viac vystavovateľov ale stánok Toptime, bol jednoznačne TOP. V daný moment (cca 10:30 - 12:30) sme tam boli natlačení... no proste hódne veľa :) Takže ešte raz ďakujem, bolo to fakt príjemné. Škoda, že som nemohol aj Viedeň okoštovať, snáď nabudúce. Čo ma teší, vysnený Steinhart mi sadol - Ivanhoe34: ďakujem za foto ;) Esqueleto: držím palce, len tak ďalej a veľa trpezlivosti s preplneným stánkom na ďalších výstavách :mrgreen:

  • Mapo, tie Steiny ti sadli uplne dokonale.
    Esqueletovi prajem co najviac zakaznikov.
    Spokojni budu nepochybne, lebo on inych ani nemoze mat, robi to skvele :)

  • "Ivanhoe34" wrote:

    Mapo, tie Steiny ti sadli uplne dokonale.
    Esqueletovi prajem co najviac zakaznikov.
    Spokojni budu nepochybne, lebo on inych ani nemoze mat, robi to skvele :)

    Bolo to citeľné aj na výstave, fakt ešte raz musím vyzdvihnúť prevedenie stánku... bolo to naozaj úžasné, z toho čo tam bolo, jednoznačne naj. A opovážte sa niekto protestovať! ::d

  • Tak ja sa priznam, ze som bol na vystave 3x a az v nedelu som si v klude dopozeral vsetky toptime hodinky. Bol tam fakt nával. Najma v sobotu to u esqueleta vyzeralo tak husto, ze si okoliti vystavovatelia mysleli ze sme zaplateni komparzisti. :D

    odoslané cez ťapku

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

  • "Alexion" wrote:

    ...ze si okoliti vystavovatelia mysleli ze sme zaplateni komparzisti. :D


    ...jasné, však to tak aj bolo, poslal nám dosť lístkov :mrgreen:

    Tempus Fugit

  • "Roby" wrote:


    ...jasné, však to tak aj bolo, poslal nám dosť lístkov :mrgreen:

    Takto si zabezpečiť návševnosť je špekulantsky premyslené. Dobrý nápad veru :)

  • No vyzeralo to super v sobotu, okoliti mohli fakt zavidiet. Toto forum tomu myslim hodne pomohlo...

    Pre mna bola okrem ineho velmi milym prekvapenim produkcia Eposu. Poctive, kvalitne hodinky.
    Tie 3411 v style Rolex Oyster 116000 mi fantasticky sedeli na ruke... skvele pohodlne hodinky. skoda ze som si udelil nakupny STOP na dobu zatial neurcitu :)

  • Takže priatelia, tu je odkaz na album. Snažil som sa niečo vydolovať z tých fotiek, hádam nebudete sklamaní.

    Tri veci:

    Prvá, nie je to pokus o vierohodnú a nestrannú reportáž, práve naopak. Fotil som v prvom rade pre seba, čo sa mi zdalo zaujímavé a neobyvklé. Preto sa nesmiete hnevať, ak tu Vaša obľúbená značka alebo model nebude.

    Druhá je svetlo. Bolo príšerné... Veľkým kladom bratislavskej výstavy ale je to, že tam bolo svetlo podstatne lepšie a čo je možno ešte dôležitejšie, boli čistejšie sklá ! Vo Viedni bola katastrofa :o( Naviac, každý vystavovateľ mal svoj set, teda každý mal iné svetlo, iné podmienky, iné všetko. A mne sa ozaj nechcelo, kvôli 2-3 fotkám riešiť nastavenie pre každého zvlášť. Odbehol som to na automate tentokrát.

    Tretia, dovolil som si bez predchádzajúceho požiadania, ktoré týmto úctivo formulujem, použiť vo svojom uploade aj fotky od ivanhoe-a. Primárne kvôli sebe, aby som ich mal na jednom mieste. Pokiaľ by s tým problém, prosím povedz, napravím to. Ak nie, ďakujem ! Za svoje ich rozhodne v nijakom prípade vydávať nebudem.

    To je asi všetko, dúfam, že sa budú páčiť. Na budúce nesmieme zabudnúť na skupinové foto. A tým nemyslím hodinky, ale nás ako osoby.

    Užite.

    https://plus.google.com/photos/1148008…CLyEiuzUo6-VpAE

    (V prípade potreby prepnúť z Highlights na All Photos.)

  • Vydarené fotky...Spoločná kruhová foto medzi Fortis a Steinhart je Hamilton? Vie mi niekto prezradiť priemer, ref No a remeň?

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.