Aké hodinky by ste chceli mať ?

  • Moje preferencie sa kupodivu časom nemenia. No1 na liste " čo by som chcel" stále el primero tricolor. V 42mm. Keby nebolo, tak aj malého princa by som prežil...

  • jaaaj už to vidím bože to je chujovina :D

    najprv na to kukám že čo ti j*** :D

    ja by som bol dosť stratený už v klasickom 24 hod. a nie to ešte otočenom...

    ale inak hodinky sú celkom pekné

    Toto dava zmysel len ked mas hodinky kde sa hodinovka otoci do okola len raz za 24 hodin. Pri klasickych dvoch otackach po 12 hodinach toto cislovanie nema absolutne ziadnu fukcnu hodnotu.

  • tieto sú veľmi fajn, ale keďže ich bolo 200 ks, tak by som ich nemal ani keby som na ne práve mal:)

  • chápem chápem.

    ale 24 hod. čas si predstavujem takto nejako:

    (a nie opačne)

    A mas uplnu pravdu… ved bodaj by si nemal... nemyslim ze tu mame vela ludi co videli a drzali take mnozstvo roznych hodiniek ako ty. Obvykle to tak aj asi byva. V nasom ponimani casu den zacina a konci polnocou a dava sa na vrch cifernika. Takto naopak to vidim prvy krat aj ja... predpokladam ze chceli mat noc na spodnej strane cifernika tak to otocili. Nech je ako chce pokial to nie je skutocny 24 hodinovy cifernik tak to nema ziadnu pridanu hodnotu. Estetika mna osobne tiez prilis neoslovuje… pride mi to rovnako uzitocne ako si dat nalepku V8 Biturbo na Feliciu akurat ze cez celne sklo :mrgreen:

  • Vobec nas nepocuvaj…len diskutujeme a tliachame (dnes sa mi v robote nic nechce tak sa realizujem tu). Ber to co sa ti paci. Tisic ludi, tisic chuti a tak je to spravne... :thumbup:

    Jasné chápem ;) Já sem na tem úplne podobne SeikoSan, už by mohel by fajront a pivo na stole ^^

  • Jasné chápem ;) Já sem na tem úplne podobne SeikoSan, už by mohel by fajront a pivo na stole ^^

    Ak ta oslovuje tato vojenska estetika tak sa skus pozriet na nejake klasicke Flieger hodinky… trebars LACO. Ver mi neolutujes… dizajn overeny v boji aj mieri, vyzerali dobre v roku 1938, vyzeraju dobre dnes a este dlho budu… Moja osobna skusenost pri hodinkach je ze cim jednoduchsie a klasickejsie tym vacsia sanca ze budu dlho pekne… exoticke vymyslenosti vacsinou nadchnu na par mesiacov a potom skoncia na dne hodinkoveho boxu… aspon u mna to tak zatial fungovalo.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • teda to číslování člověka mate ještě vic nez 24 format.

    BP parádní, ty by mi slusely, ze bych je postavil z petek a nemusim šetřit :) na cifr kousek lakmusovyho papirku nebo test gravidity a hotovo

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • ....a mne sa tie Lumy páčia, cifr celkom pohodový, veľkosť primeraná, strojček klasický, čo viac chcieť? :ghee:

  • Třeba nematoucí cifr? Takovýhle hříčky mi připomínaj ty matematický prapodivnosti na cifru od Fortisu, ale ty aspoň nematou odečet času.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • chápem chápem.

    ale 24 hod. čas si predstavujem takto nejako:

    (a nie opačne)

    Sakramentsky dobrý kus :)

  • Ne že bych je přímo musel mít, ale rozhodně stojí za pozornost. Strojovna chronometr, keramika, dokonalý zpracování, za 1500 těžký konkurent.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1