co tak sem pridavat fotky vasich hodiniek ked ich nemate prave na rukach ... mm
a ako to myslim ?
Prva piloha je priklad ,,ostatne je na vas ako sa prejavi vasa fantazia co vi na to >
ujme sa tato tema ?
co tak sem pridavat fotky vasich hodiniek ked ich nemate prave na rukach ... mm
a ako to myslim ?
Prva piloha je priklad ,,ostatne je na vas ako sa prejavi vasa fantazia co vi na to >
ujme sa tato tema ?
"rozgon" wrote:
ujme sa tato tema ?
mozno keby si ju nejako vystiznejsie premenoval tak aj ano napr. "co dnes nemate na ruke"
nech admin opravi nazov hoc i podla seba je to na nom _ ja uz na to nemam pravo bohuzial :merci:
Ivan, uprimne.. vies co vsetko by sme do takej temy schovali? :mrgreen:
Inak výborná fotka!
"cretino" wrote:Ivan, uprimne.. vies co vsetko by sme do takej temy schovali? :mrgreen:
tak to by mohlo byt velmi zaujimave vlakno :mrgreen:
"cretino" wrote:Ivan, uprimne.. vies co vsetko by sme do takej temy schovali? :mrgreen:
neviem, co vsetko :] ? mne sa len nezdal ten nazov "umelecke fotky", klobuk dole pred tym kto dokaze prispiet umeleckou fotkou, ale vela ich asi nebude :] a mozno sa mylim..
Kupec ma zevraj celkom dobry mobil na taketo fotky :mrgreen:
Toto bude parketa pre Kibiho..... :super:
jen obcas, slibuju! ::d
Kibi vyber nejake zaujimave, a skus ich aj popisat, nech my laici vieme cim je umelecka. Toto by mohlo fungovat :super:
spomienka na slnecne dni
... a este jedna z vysky
Tato tema sa mi paci, ak sa neurazite, este jeden navrat k moji prvym mechanikam... stale ich mam, aj ked ich uz pouzivam uz menej, skor ako zalozne pre horsie podmienky, kedy si aj tak neuzijem tu paradu so Steinami
Žiadne extra umelecké fotky robiť neviem.. Na to je tu kibi
Zopár z môjho archívu
A ešte dve generácie Tritonov
tak skusim aj ja jednu...