Casio G-SHOCK AWG-M100-1A :)

  • Dobrý večer, priatelia :) Som tu nový, a chcel by som sa Vás opýtať na Vaše názory na hodinky Casio G-SHOCK AWG-M100-1A. Hľadám odolné hodinky, ktoré majú aj displej, aj ručičky, sú rádiom riadené, a solárne dobíjané, a som verný značke Casio, cenovo sa chcem zmestiť do sumy 150 eur. Potreboval by som takisto poznať Vaše skúsenosti s týmito hodinkami, ak je tu niekto taký, kto ich používa :)

  • Áno, presne tieto, veľmi sa mi zapáčili, sú krásne, dúfam, že aj tak špičkovo pracujú, a sú spoľahlivé :)

  • inac vitaj na fore .. pokial sa pacia preco nie ked polistujes forum zistis ze dost ludi tu holduje g shock
    ja sam mam casio no potapky ...je to kvalitna znacka ak chces len tieto gecka tak kup nic tym nestraris

    nasiel som link kde ich maju najl ... no najprv by som tam zavolal ci sa daju este objednat ...


    http://poruke.sk/index.php?route=product/product&product_id=1645


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1

    Edited once, last by misoo (April 22, 2014 at 10:11 PM).

  • Ďakujem za privítanie :) Ja tieto hodinky nemám problém zohnať, mám ich predbežne objednané v jednej predajni, a za zníženú cenu, ide o to, že čakám na tú novú jesennú ponuku G-SHOCK, pretože mi hovoril jeden známy, že bude vraj celkom nová ponuka hodiniek, a či by ma neoslovil nejaký nový model, a ak nie, tak by som si kúpil tieto hodinky. Ale potreboval by som niekoho, kto ich vlastní, a nejaký čas používa, aby mi popísal ich funkčnosť, spoľahlivosť, a takto :)

  • No ja si viem veci vážiť, ale od hodiniek vyžadujem odolnosť voči bežným nárazom, prípadne, nárazom pri pádoch.

  • Ja mám tieto http://www.casio.com/products/archi…hock/AWG100-1A/
    Odolnosť výborná, mám ich na ruke v podstate nonstop a to snimi robím všetko, od plávania, cez tancovanie, squash, behanie, bežná aj tvrdšia robota, sú ľahké, výborne sa nosia, využil som na nich všetky funkcie (samozrejme nie tak často), fungujú výborne, nosím ich dokonca aj ako take skoro elegantné, športovo-elegantné, nárazy pri pádoch ako spomínaš úplne v pohode, mne spadli - tak bežne spadli, už hádam milión krát a absolútne nič sa nestalo. Raz som do nich dokonca po páde omylom kopol a pekne zoskackali asi 24 schodov, doteraz si pamatám kamarátovu vetu "no, a máš po hodinkách" HA! :hehe:
    Takže :super: odporúčam, chybu neurobíš určite.

    Edited once, last by misoo (April 22, 2014 at 10:11 PM).

  • Ďakujem za rady :) V tom prípade ste ma utvrdili v rozhodnutí, v prípade, že ma neoslovia nijaké hodinky z novej jesenej pouky, vraziť do týchto tých 137 euri, vidím, že to bude rozumná investícia :)