AQUADIVE BATHYSCAPHE 300 POKORILI 1390 METROVÚ HĹBKU!

  • Od júna tohto roku, National Geographic sponzoruje hlboké podmorské bádanie a archeologické skúmanie „Vessel NAUTILUS“ v hlbinách Mexického zálivu a Karibského mora. Prieskum vedie svetoznámy vedec a bádateľ Dr Robert Ballard povestný z prieskumu Titaniku. Hlavným bádateľom na tomto historickom výskume je Fritz Hanselmann. Fritz je tiež podmorský archeológ a tréner potápačského výcviku na Texas State University, a rovnako aj hrdý majiteľ hodiniek AQUADIVE, ktorý cestuje a potápa sa po celom svete. Minulý rok, keď nosil jeho verný model AQUADIVE Bathyscaphe 300, viedol prieskum v rieke Charges v Paname, kde objavil staré vraky, o ktorých sa domnieva, že boli zo stratenej flotily kapitána Henryho Morgana.

    24 júla 2013 pri pobreží Texasu, Fritz pripevnil jeho hodinky Bathyscaphe 300 na takzvané diaľkovo ovládané ponorné vozdilo ROV Hercules. Fritzove hodinky sa dostali až do hĺbky 1390 METROV a zotrvali tam po dobu 15 hodín, pri mapovaní najhlbšieho výkopu stroskotania, ktorý bol kedy uskutočnený v Severnej Amerike. A ako sa očakávalo, jeho hodinky AQUADIVE Bathyscaphe fungovali počas tohto dlhého časového obdobia bezchybne! Fritzov verný model Bathyscaphe 300 je v súčasnej dobe späť na jeho zápästí, zatiaľ čo sa Nautilus plaví vo vodách Mexického zálivu a Karibského mora.

    Je zrejmé, že hodinky AQUADIVE sú určené na potápanie, pričom majú možnosť dosiahnuť také hĺbky, ktoré ďaleko presahujú potreby rekreačných potápačov. Túto vlastnosť zabezpečuje ich zložité technické prevedenie a detailné spracovanie. Práve to je skutočná hodnota hodiniek AQUADIVE, ktorá svojim zákazníkom ponúka presnosť, odolnosť a dlhú životnosť.


    Tomu vravím. THE DIVE MACHINE... :)