Apple iWatch In June 2013

  • neviem, ci by sa mi chcelo nabijat to 2x za den :hehe:

    Aktuálne : Damasko DA36, SEIKO SKX009, Apple Watch 6, Dan Henry LE 1962, Oris Aquis 39.5mm, Seiko Alpinist, Hamilton Khaki Green 38mm, Certina DS Action diver 38mm..
    Išli do sveta: STEINHART Nav B 44mm, Seiko SNZG15, Steinhart Ocean One Black, Apollon, Steinhart Ocean One Vintage Red, Luminox 3050, Laco Trier, Seiko SARB033, Davosa Ternos Ceramic, Apple Watch 3, Polar M430, Squale 50 atmos, Apple Watch 3, Steinhat Ocean One green, G-shock Gulfman...

  • iWatch, teda ak sa tak vôbec budú volať, pravdepodobne nebudú vyzerať takto. a baterka vydrží aspoň 5 dní.

    Ja som sa ešte nerozhodol, či si ich zaobstarám, uvidíme keď budú predstavené.
    Potom sa o tom môžme baviť. Jedna vec je ale istá - nebude to nič zaujímavé pre mechanického hodinkomaniaka.

  • nic podobne by som asi neunosil a na behanie si mozem zobrat hocico ine. na druhu stranu pre hodinkovo nenakazenych to moze byt zaujimavy pocin, taky prechod od mobiloveho sledovania casu na sledovanie takehoto naramku. nieco obdobne kedysi davno vymyslel aj sonyericsson.

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

  • "Alexion" wrote:

    nic podobne by som asi neunosil a na behanie si mozem zobrat hocico ine. na druhu stranu pre hodinkovo nenakazenych to moze byt zaujimavy pocin, taky prechod od mobiloveho sledovania casu na sledovanie takehoto naramku. nieco obdobne kedysi davno vymyslel aj sonyericsson.

    Súhlasím s tebou....... :super:

  • myslím že Applu vôbec nejde o čas. Je to tá posledná vec, ktorú budú užívatelia sledovať. Podobne ako na iPhone - telefonovanie cez gsm sieť. Ani by som to nenazýval hodinkami, bude to mať omnoho viac feature, pre ktoré si to ľudia kúpia. Iste nie pre to aby sledovali čas.

  • no ak ma byt hento aj na telefonovanie popripade ak to bude vyzarovat elektromagneticke ziarenie tak pribudne coskoro nova diagnoza - rakovina zapastia (ci uz praveho alebo laveho)