Tak je to v pořádku, kupovat něco drahýho není umění, je to jen otázka peněz, ale kupovat něco levnýho a zároveň smysluplnýho, to je důvod proč tu já třeba jsem. Mimo to, mám rozhodovací období a zcela jasně do 20.000 vedou kopírky Rolád, mám tři favority a v příštím týdnu se rozhodnu.
Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov
-
-
Inak moju voľbu poznáš, presne o čom sme sa bavili, dal som na Tvoje odporúčania aj pokiaľ ide o farbu. Teraz som si pozrel Tvojich favoritov v Tvojom vlákne, myslím, že štajny to nakoniec nebudú. Mne je sympatickejšia v tomto prípade Davosa.
-
Tak jsem zvědav, ale čekej hodinky v této cenové kategorii, nečekej hodinky za víc než dvojnásobek mně se moc líbily a stále líbí. Já mám dilema viz odkaz, všechny jsem je viděl, všechny měl na ruce, tak čekám co kde a za kolik. Asi je mi to jedno, líběj se mi všechny.
-
Jasne, nemám prehnané očakávania, no mám ciťák, že budem spokojný. ja som skromný.
-
Člověk stále na něco čeká a když se dočká, zas čeká, už toho mám dost.
-
Dneska do toho praštim a pak to zase bouchnu. Dneska mi ty slovesa nějak jdou, to abych si dával bacha na hubu
-
Dneska do toho praštim a pak to zase bouchnu. Dneska mi ty slovesa nějak jdou, to abych si dával bacha na hubu
A do coho si vlastne prastil?
-
- Official Post
hosi klud, dva tri tyzdne na hodinky je pohoda, ja cakam na auto uz od juna... :malin2:
-
Aj pol roka je nič, mne ak dodajú tú Teslu skôr ako 3 roky od objednania, stále budem spokojný.
Skladovky náročnejšiemu uživateľovi vyhovujú málokedy.Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
-
Ja som na FORMMEISTERy cakal 3/4 roka a tu som
-
Väčší závod ako Tesla má už len Boeing a čakanie je stále iba čakanie.
Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
-
- Official Post
tak ta tesla (ak si spravne pamatam model 3) to je ine kafe ako bezne vyrabane auta... a ano, bral som trochu nestandardny model z ktorého sa skladovky nerobia. ale vzal by som kludne aj jazdenku zo zapadneho nemecka, no nebolo to co som potreboval... hold musel som cakat... no o cca mesiac by malo byt hotove, tak snad do Vianoc...
-
Vaše problémy by som chcel mať. teda fakt.
-
konecne, SEIKO PADI na ceste
-
¨čakačka vyše dvoch týdžnov na http://www.toptime.sk/hodinky/steinh…tic-a-type.html, už to nedokažem vydrzať
Inak je normalne, že pri čakani na jedny hodinky začinam premyšlat o tych ktore budu dalšie? Sledujete takyto "jav" aj niekto iny pri sebe? -
Já ne, tenhle pocit je mi cizí.
-
Haha
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
-
Fakt nekecám, já ten pocit čekání na hodinky neznám, hned jak to jde, beru káru a jedu pro ně, třeba přes tisíc kilometrů, je mi to fuk, hlavně nečekat, to nesnášim. Ale většinou hned jak je dám na ruku: OOOáááách, nejhezčí hodinky na světě...jaký si koupim místo nich ::d Tentokrát je to nějaký těžký.
-
Ja teraz budem cakat 5 mesiacov..
-
Objednam, zaplatim, zabudnem a o pol roka ma prekvapi balik. Lenze po tej dobe sa mi tie hodinky prestanu pacit a pojdu rovno do predaja
-