a kde je foto PADI? :o
Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov
-
-
Pardon, rovno to hodím aj s novým prírastkom.
-
Zapisal som sa na PADI zoznam, tesil som sa na ne, denne obzeral pribudajuce fotky hrdych majitelov a zrazu sa pripomenula moja uchylka na symetriu. Po dlhej zrelej uvahe a s dalsimi a dalsimi fotkami som prisiel na to, ze roznofarebne rucicky a pepsi lunetu jednoducho nedam. Strasne ma to stve, lebo ten cifernik je vymakany a straca sa na nom aj inofarebnost lumi indexov a ruciciek. Takze vlastne by som sem ani nemal pisat, ked som sa zo zoznamu vyskrtol No nic, idem si hladat daco ine, nech som sem opravneny prispievat
-
... aaaaaaaaaaaale, prehodnot svoje stanovisko, PADI su krasne
-
Urcite su, ale musel by som kupit extra rucicky a lunetu (alebo prehodit PADI cifernik do ciernej verzie) a do toho sa mi nechce ist
Edit: navyse mam taky mensi panicky strach z minutoveho kruzku (ci ako sa to odborne vola), snad na kazdom kuse je aspon pri jednom indexe mimo. To by ma uz uplne znicilo.
-
na fotkach sa mi pacia ale ako tak pozeram stefanove zapastie tak su to dost velke (robustne) hodinky. vymena za skx sa teda konat nebude
-
Sakra, když už se rozhodnu co chci, tak mi prodejce nebere telefon. Jestli se ozve čeká mě pro želvy cesta do Německa, jsem nějakej nervózní. Chtěl jsem černo - bílý na tahu, ty nikde nemaj, zlatý ne, nejsem na to typ, modrý mám, pepsi je moc barev a Padi jsem vzdal pořadník již dávno. Jestli se mi neozvou beru černý na gumě a hotovo.
-
guma je megasuper! jemna a vonava!
-
-
to mas verziu 789, Coke :o
kde si objednaval? monsterwatches.nl maju uvedene, ale dostupnost nevedia ... -
... Chtěl jsem černo - bílý na tahu, ty nikde nemaj, zlatý ne, nejsem na to typ, modrý mám, pepsi je moc barev a Padi jsem vzdal pořadník již dávno. Jestli se mi neozvou beru černý na gumě a hotovo.
-
Vim, že venku se vyskytujou, samo jsem měl možnost koupit je na gumě a prostě dokoupit tah. Ale jak jsem se víc a víc probíral kombinacema barev, ty černo - bílý se vedle nich začaly tak nějak krčit a mne začala přitahovat myšlenka na potápkový DNA těch hodinek. Nevydržel jsem a jedu si pro ně do Němec dneska. Třeba mě v reálu nechytnou a vezmu jiný.
-
ides brat 789?
-
-
to je verzia Coke, 789?
-
Čekání na pošťáka fakt neni pro mne. Nejlíp sednout do káry a mazat. A pošťák nikde, tak zas až pondělí.
-
vikendy sú najhoršie... Čo si zase poriešil?
-
vikendy sú najhoršie... Čo si zase poriešil?
nějaký vintage CCCP, jsem na ně zvědavej
-
A zase cakam - http://www.ebay.com/itm/Mans-Fashi…0-/112139653195
a k tomu
http://www.ebay.com/itm/18-20-22-mm-Nato-Style-Nylon-Fiber-Wristwatch-Strap-Watch-Band-Belt-Fashion-/381422030036?var=&hash=item58ce864cd4:m:m8qYe5-T6Zl5Wq7ag83Oh8gc.3 black a c.4 red black, oboje vo velkosti 18mm
-
Tak dnes poobede by mal prísť kuriér s balíčkom. Z práce sa vrátim až večer, takže balíček bude musieť počkať. Teším sa veľmi, nejde o nič drahé, taká klasika hodinkových fór, práve táto mi však chýbala.
-