Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov

  • Rozgoň, tak to by zajtra aj mohli byť, nie?

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • No som zvedavy veru aj ja na tu radost :)
    Podla trackingu colne konanie neprebehlo, lebo inak by tam bol status o jeho zacati a rozgon by musel dolozit doklady o vyske platby. Z toho by mu potom vyrubili 20% DPH a to by doplatil kurierovi pri prebrati.
    Takze su 2 moznosti - bud DPH automaticky vypocitali z deklarovanej predajnej sumy alebo sa s tym ani nezaoberali a vratili to rovno na dorucenie.
    Uvidime coskoro :)

  • Pride rovno domov bez DPH aj cla ;) Gratulujem


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Aktuálne : Damasko DA36, SEIKO SKX009, Apple Watch 6, Dan Henry LE 1962, Oris Aquis 39.5mm, Seiko Alpinist, Hamilton Khaki Green 38mm, Certina DS Action diver 38mm..
    Išli do sveta: STEINHART Nav B 44mm, Seiko SNZG15, Steinhart Ocean One Black, Apollon, Steinhart Ocean One Vintage Red, Luminox 3050, Laco Trier, Seiko SARB033, Davosa Ternos Ceramic, Apple Watch 3, Polar M430, Squale 50 atmos, Apple Watch 3, Steinhat Ocean One green, G-shock Gulfman...

  • Neviete mi niekto pomôcť zistiť akú šírku toho carbonu mám objednať k týmto seikám ? na rôznych stránkach som našiel rôzne velkosti.. 20, 21, 22mm a fakt neviem ktoré teda platí. Tie moje majú označenie SEIKO SNZH63J a kým prídu by som chcel kúpiť remienok nech to môžem potom rovno prehodiť.

  • @Kubo007 TO ESTE NEDOSLI ??
    skoro kazda 2stranka udava velkost 43mm nebude to ta 22jka ? ja by predsa len pockal a tak objednal ..aspon budes at istotu pre spravnu velkost..


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1

  • no sú 43 ale na vačšine stránok je napísané 20mm.. na dvoch som našiel 22.. no asi počkám a uvidím.. a som zvedavý na ten ťah,. aj keď si vezmem ako vyzerá na fotkách tak ho dám asi hneď dole.. :mrgreen:

  • Chalani ja to uz tiez nevydrzim 8|aj ja cakam uz nejaky ten cas na Traser P6508 shadow ..a nejake tie nevyspytatelne problemiky su ale uz by sa mali pomalicky vyrabat a teda aj priblizovat ku mne :malin1: tak tak som sa chcel vykecat jaaaaaaaaaaaj pomohlo hehehe dakujem potom sa zase pochvalim hehe ;) 8|