Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov
-
-
-
watchnewbie parádička... vidím, že po dovolenke sa musím zastaviť. Tieto sa im rozpredajú raz-dva....
-
-
-
Obe sú fajnové
-
aka je to značka ?? aky strojček ??
-
-
Uz sa neblazni
-
Dakujem za info si pekne , aj 38 mm sa mi pači .....
-
a tretia farbicka budeee...
-
-
tak som nieco osviezujuce letne este priobjednal, ale mimo vsetkych planov, nakupnych strategii, zaujmovych linii a vytycenych cielov, tak to by sa nemalo pocitat
Ale nie, dalsia farbicka nebude . Aspon urcite nie z tychto, zlto-zlata uz bola vypredana a ta cervena, ci aka to je, sa mi moc nepaci. Uz 2 je 100% prekrocenie planu (teda ak by nejaky plan bol, lebo toto bol dost impulzivny nakup ).
Aj ked, musim sa priznat a ospravedlnit, trochu som klamal . Mal som nedavno moznost si skusit od kolegu od susedov standardny model 40mm a odvtedy mi lezia v hlave. Takze v nejakej tej zaujmovej linii boli, a tiez v dlhodobom strategickom plane ako skuska konceptu pre vyssie ciele . Aj ked teda ten standardny model 40mm tiffany blue, a nie tieto mensie limitky.
Mam dojem, ze tie 40mm mi aj podstatne lepsie sedeli na ruke, takze rozmyslam, ze tieto modre vratim resp. vymenim za tie tiffany blue 40-ky. Ta zelena, na moje vlastne prekvapenie, ma asi na ruke bavi viac.
-
Karol Pista mi hovoril ze zbrojis na pride…
-
Mas ich? Ako vyzera ta zlta nazivo? Najprv sa mi nepacili, ale potom na niektorych fotkach vyzerala ta zlta ako skor zlata a cim viac fotiek som videl, tak som lutoval, ze som nevzal radsej zlte, hlavne ked uz boli vypredane
-
Mas ich? Ako vyzera ta zlta nazivo? Najprv sa mi nepacili, ale potom na niektorych fotkach vyzerala ta zlta ako skor zlata a cim viac fotiek som videl, tak som lutoval, ze som nevzal radsej zlte, hlavne ked uz boli vypredane
Hej mam vsetky 4 farbicky. Zltej som sa bal najviac, paradoxne je asi najlepsia. Je taka horcicova, nie uplne zlata, ale zaroven krasna, nie az tak vyrazne zlto zlta, skor fakt take mango. Tie si urcite ponecham.
Fotky im vsetkym nerobia moc dobre, aspon ja ich neviem nafotit poriadne, to asi vidis aj ty na svojich, ze nazivo su 100x krajsie.
-
-
co tim basnek chtel rici
-
Už včera došli, ale nakoľko nie sme doma (namáčan si g.ľe aj s rodinou tu: https://greenfield.adventorhotels.hu/) tak to preberala matka.... najneskôr ich budem mať v ruke zajtra poobede (a zistím, že krabička je prázdna a už som povolil vyplatenie cez Chrono ).
Potom začnem s rozbalením.... (nejaké fotečky porobím)
-