Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov

  • A co take cakas? Alebo sa mame nechat prekvapit?

    Ja som si to este skomplikoval. Aby toho nebolo malo na co cakam tak som nakupil nejake strapy a vercajch na vymenu braceletu. Ale nie len klasicky bergeon ale taky ten co je ako pinzera a chytitu tu baretu naraz na oboch koncoch. Uz sa tesim ako si doskrabem vsetky hodinky :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    bude to Amfibia 420650 s hladkou lunetou, taky maly mod ;)

    hannes mi daroval Amfibky, tak si ich trosku upravim. este raz vdaka :amen:

  • velky pan.. :)

    toto som pouzil dvakrat, a po tom, co sa mi ta blatova ocel zakazdym v procese vyberania zlomila uz to nechcem ani vidiet.

    K tomuto sa mozem len pripojit... jeden krat ked som pouzil nejaky cinsky zazrak metalurgie za 1,5 USD dopadlo to takto. Skoncilo to zytocne poskrabanym puzdrom. Mozno som mal smolu, mozno som nesikovny ale ked sa bavime o drahych hodinkach chcem mat na ne kvalitne naradie. Moj majster odborneho vycviku na strednej velmi sarmatne hovoril... Tym blatovym sraufovakem akurat doj...es ten srauf... :D moja skusenost kazdopadne je ze lacne baretove hroty su z makkeho materialu a nie su dobre tvarovane.

  • K tomuto sa mozem len pripojit... jeden krat ked som pouzil nejaky cinsky zazrak metalurgie za 1,5 USD dopadlo to takto. Skoncilo to zytocne poskrabanym puzdrom. Mozno som mal smolu, mozno som nesikovny ale ked sa bavime o drahych hodinkach chcem mat na ne kvalitne naradie. Moj majster odborneho vycviku na strednej velmi sarmatne hovoril... Tym blatovym sraufovakem akurat doj...es ten srauf... :D moja skusenost kazdopadne je ze lacne baretove hroty su z makkeho materialu a nie su dobre tvarovane.

    true story.

    ja som raz mal taky makky srobovak, ze som pri montovani nabytku najprv dodrbal srob a potom aj srobovak, alebo to bolo tak nejak sucasne. Kazdopadne keby bol ten srob kvalitny tak dodrbem len lacny srobovak, takto boli obe veci naprd a tak sa navzajom ohoblovali, ze keby som este chvilku krutil tak zalozim ohen.

  • Ty vole, to co s tym robite? :D Hrot som zlomil len raz, aj to kvoli tomu, ze koncovky na dokupovanom tahu mali zle navrtane diery a ja som bol odhodlany ich nasadit. A to menim remene/naramky fakt casto.

  • Romane je to úplně v pohodě, teď mam zápěstí 20, v létě zas bude 22. Vypadá to líp než 42, po vsech stránkách, ale ty 45 jsou vedle nich pořádný koláče. Jedna rychlovka při umělým světle, to fotim nerad.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • No a zasa som si nieco objednal. Ale tymto uz koncim.
    Je to opat z ineho sudka. A nejde tak uplne o klasicke hodinky.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  • (Quote from Michalmic)

    Budem hadat… naramkove presypacky...?
    Priznam sa aj ja... zase som v radostnom ocakavani. Snad to do vianoc bude a sand to bude aj v poriadku. U mna sa ale cakaju uplne klasicke hodinky

    Naramkove presypacky to uz by bola ozaj exotika.
    Objednal som sporttester. Nikdy som nemal napriek tomu ze sportujem dost casto a rozne aktivity. Nie som vsak ziaden bezec ani Sagan. Kazdopadne chcem vyskusat. Aj ked uz teraz viem ze ich budem obdivovat prve tyzdne a potom ich pomaly posuniem do uzadia.
    Aj ked clovek nikdy nevie.

    Mimochodom zaroven cakam na tie NATO strapy k tym novym LumTecom. Snad pridu buduci tyzden.
    A prezradis co konkretne ocakavas?


    Sent from my iPhone using Tapatalk