Zamerajte sa na druh plavidla-nazov

Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov
-
-
to je secko prilis vagne, ja si pockam na vysledok
-
Suby?
-
Miso :super:
-
ty vole mne to pivo asi udrelo
a kam po ne ides, do Brna?? ::d
-
A ty si prekladatel?
nie nie k tajomnemu panovi s kufrikom nie, ale k severnym susedom
-
tommy, tak ako to dopadlo?
-
Prave som dorazil a "Su doma!":-) zajtra, ak bude cas nieco postnem
-
Keďže nerúbem tak vysoko, ako je v tomto vlákne bežné, tak nemusím robiť tajnosti
Zostáva už len precliť zásielku, takže vedomie o tom, že sú na pošte mi velmi neulavilo
-
Fasa retro :super: Velmi rad si ich obzriem nazivo na najblizsom zraze...
-
Popri tom ako hľadám moje vysnívané Omega Speedmaster za nejakú rozumnú cenu ma napadlo, že za 10 dní odchádzam na dovolenku tak som narýchlo začal vyberať nejaké hodinky k vode. Zaujali ma modely Seiko 5 Sports aj keď majú vodotesnosť "len" 100m na moje aktivity vo vode to bohate postačuje. Dnes som hodinky objednal z británie dúfam, že do konca budúceho týždňa prídu. Ide konkrétne o model SNZF17K1 sú dizajnovo veľmi podobné s Rolex Submariner a práve preto ma zaujali, pretože Submariner je jeden z modelov hodiniek, ktoré si kúpim keď budem veľký :hehe:
-
Tak po dlhej dobe zasa cakam na balik, aj ked tentoraz to nebude pre mna, ale pre moju drahu polovicku. Konecne bude mat po tych vsetkych Guesskach normalne hodinky, aj ked kamienky samozrejme musia byt. Mne sa na nich paci zafirove sklo, vodotesnost 100m a solarne napajanie, jej zasa brilianty a cifernik z pravej perleti :).
-
daj aspon ilustracne foto
-
-
tak do tych by som siel aj ja. citizen s ecodrive je dobra volba pre zenu, ked si k tomu este priratam ten vzhlad kamienky, zlato, perlet... no proste idealne hodinky pre "nu"
-
fajnove su :super:
-
Potom pridám aj reálne foto, možno bude pre niekoho inšpiráciou
-
Tak som isiel okolo obchodu a vyskusal 231.10.42.21.03.001. Uz dlho ich obzeram na internete, konecne som ich videl aj na predajni. Dal som ich na ruku a to som nemal robit. Bojim sa ze ich budem musiet kupit, nechapem jak som doteraz bez nich mohol existovat.
-
tak to sa ti vobec nedivim...
-
231.10.42.21.03.001 su skvele, ale nie su svojou podstatou az privelmi blizke Milgausom? ci tie posles do sveta?