To ešte potrva kym ich budem mat v rukach

Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov
-
-
My sa radi uskromnime zatial aj ilustracnou fotkou z netu... :malin1:
-
OK, tak jedna ilustračná.
-
si ich kupoval z UK?
-
Janko tak ako? Ak to bude baume mercier? Sme dali predsa ďalšie možnosti
-
step, ty si bol zatial najblizsie aj ked to nebola trefa do cierneho.
znacku uz uhadol don, takze on by mal dostat remen, co ty na to don? alebo to potiahneme este na presny model?
-
"jankoxxx" napísal:
si ich kupoval z UK?
Nie -
"don2008" napísal:
Nie
som myslel ze ked budes tak dlho cakatmoje su na ceste z UK a dufam ze do konca tyzdna budu na ruke
-
"jankoxxx" napísal:
som myslel ze ked budes tak dlho cakatmoje su na ceste z UK a dufam ze do konca tyzdna budu na ruke
Poznáš to prevod peňazí do zahraničia našim bankám chvíľu trvá a potom pošta. Koniec týždňa by potešil, ale reálne to vidím na stred budúceho. Vzhľadom k tomu, že na ne striehnem už pekne dlho tak tú chvíľu už vydržím :).Dúfam že aspoň ty ich do konca týždňa teda budeš mať, som na ne zvedavý.
-
Don, to su plesnivky?
Vyzeraju velmi zaujimavo.... zozrazieva sa...
-
Jo, budem chvíľu pestovať humus
-
su to tie, co boli na chronomagu na predaj? paradicka, velka gratulacia.. som zvedavy, ako sa to bude spravat :super:
-
Áno sú to tie. Nestihol som ich u Diona a potom mi prvýkrát na magu tiez ušli. Na ebay a podobne sa ľudia zbláznili a chcú za ne viac ako bola pôvodná cena, takže to konečne vyšlo. Technicky to nie je žiaden zázrak, ale pre túto značku mám slabosť a páčia sa mi :). Ešte jedna ilustračná.
-
za tu cenu nebolo co riesit - su to fakt pekne hodinky ktore zaujmu na prvy pohlad, cakame na wristshoty :]
-
to by znieslo aj moje zapastie. miso ma pravdu, maly by sme pomaly stanovit termin zrazu.
-
maju parane dno http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=278315
skoda tej vodotesnosti a datumu... :] -
Tej vodotesnosti je naozaj skoda, datumu ani nie :). Nevadi, do vody mam hodiniek dost, tieto budu mat ine urcenie, pestovatelske :mrgreen:
-
:trefle: :trefle: :mrgreen: :mrgreen:
-
"jankoxxx" napísal:
znacku uz uhadol don, takze on by mal dostat remen, co ty na to don? alebo to potiahneme este na presny model?
Janko kľudne pokračujte v hádaní presného modeluTeraz som sa dočítal, že na tej prvej fotke, čo som tu postol ako ilustrčné foto je tvoj remeň. To vysvetľuje tvoju otázku na pôvod hodiniek :). Musím uznať že je parádny a k tým hodinkám sa neskutočne hodí, klobúk dolu :super:
-
"jankoxxx" napísal:
niesu to tieto
a co tieto ?