Poradte s kupou hodiniek

    • Official Post

    Trusted seller na chrono24 znamená iba toľko, že predajca platí pravidelne poplatky za inzerciu a že neboli na neho žiadne konkrétne sťažnosti. Teda je to určitá výpovedna hodnota, hlavne ak je trusted seller niekoľko rokov.. Nie je to však 100 % záruka toho, že ťa v niečom ten predajca nebude zavádzať..

  • Pozri to mas ako ked obchodujes. Akcie maju vysoke riziko ale aj vyssie potencialne zisky. Statne dlhopisy maly zisk male riziko. Cize ides k AD drahe kupis cez internet od popularneho predajcu lacnejsie ale vyssi risk kupis na inzerat od neznameno sukromnika este lacnejsi ale este vacsi risk. Ake riziko podstupis?

  • No ved rozmyslam, ze to zoberiem asi cez nejakeho predajcu. Napisem nejakym tu na SR aj v CR a nech mi spravia cenove ponuky. Nestoji mi to za ten risk.

  • ak by som ja kupoval hodinky za 6000€, tak zoberiem zenu/frajerku/milenku, zajednam v okoli hotel na predlzeny vikend a vramci toho pobytu si kupim osobne hodinky - budu mat hned svoj pribeh, bude atmoska, osobna kupa a kazdy bude spokojny.. :)

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • "cretino" wrote:

    ak by som ja kupoval hodinky za 6000€, tak zoberiem zenu/frajerku/milenku, zajednam v okoli hotel na predlzeny vikend a vramci toho pobytu si kupim osobne hodinky - budu mat hned svoj pribeh, bude atmoska, osobna kupa a kazdy bude spokojny.. :)


    Píšeš mi z duše

  • Kamo kup si ich na slovensku u nejakeho autorizovaneho dealera. Ked mas rozpocet 10000 tak pri cene 6800 si ajtak vyhral. Navyse dostanes k tomu zaruku, vsetky papiere, karticky na svoje meno a este sa na Teba aj budu pekne usmievat. Nehovoriac o tom,ze nechas peniaze na slovensku ( aspon tomu verim...) ak chces hodinky o 2-3-4 mesiace predat tak ich kup na chrone, menej prerobis, ale ak su to hodinky na skutocne nosenie tak to kup u ofiko dealera.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  • "huhu4d" wrote:

    Kamo kup si ich na slovensku u nejakeho autorizovaneho dealera. Ked mas rozpocet 10000 tak pri cene 6800 si ajtak vyhral. Navyse dostanes k tomu zaruku, vsetky papiere, karticky na svoje meno a este sa na Teba aj budu pekne usmievat. Nehovoriac o tom,ze nechas peniaze na slovensku ( aspon tomu verim...) ak chces hodinky o 2-3-4 mesiace predat tak ich kup na chrone, menej prerobis, ale ak su to hodinky na skutocne nosenie tak to kup u ofiko dealera.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

    Pevne s tebou súhlasím. Za tie peniaze vždy u autorizovaného predajcu a je 100% istota. :super:

  • Náš firemný právnik kupoval v Scherone hodinky Breitling SuperOceán Heritáge 46 a dostal zľavu 20%, tak že sa dá dohodnúť s predajcom.

  • mozem len zopakovat, ze ked som kupoval ja Rolex, tak v Sherone po vsetkych moznych zlavach rozdiel cinil stale cca 600eur oproti nakupu cez neAD eshop v holandsku. Mat a nemat 600 eur je vec, ktoru rozlisujem. Ako to niekto nemusi rozlisovat, tak potom ok :)

  • No v eurovei mi ponukli cenu cca 6300 eur, co uz je rozumne, takze urcite to uz nebudem brat cez chrono. Len este cakam, ake ceny mi ponuknu ostatni predajcovia a podla toho sa rozhodnem.

  • V sherone mi napisal, ze officialna cena 7100eur, ale ze konzultacie ohladom ceny mi poskytne pri osobnej navsteve. Myslite ze by mohol ist tak nizsie? + darcek watchwinder :)