• Čaute,

    som si dneska s hrôzou všimol, že moje čerstvo kúpené Subky idú pekne dopredu (cca. 15 sek/deň). Rozhodol som sa, že ich odnesiem do Sheronu, kde majú, ako to všetci viete, autorizovaný Rolex servis. Musím povedať, že som bol veľmi milo prekvapený prístupom mladého pracovníka za pultom. Veľmi úslužný, ústretový, prívetivý, proste paráda. Hneď dal tie Subky otestovať, či nie sú náhodou zmagnetizované - čo som tušil, že nie sú. Takže je treba regulácia a urobia mi to do piatka za niekoľko nových korún. Obával som sa, že vzhľadom na môj vek a casual oblečenie sa budú ku mne správať opovržlivo alebo odmerane, ale vôbec nie. Zatiaľ teda úplna spokojnosť so Sheronom BA :)

    jo, roztloukáš ty kraby a slunce se ti třpytí v pivu.

  • Takisto odporucam Sheron. Pristup vyborny, personal s vedomostami a hlavne som tam isiel koli vymene baterky na Breitling hodinky.
    Kupovane vo WOW Aupark - tam som volal a dostal som odpoved ze vymena baterky stoji 250 Eur!!!, posielaju to do Breitling Vieden a trva to cca mesiac :D
    Tak som zavolal do Viedne tam bola cena 230 E a trvanie 4-5 dni aj s malym servisom (ten som nepotreboval ale vymenu baterky zvlast nerobia) - nakoniec mi pan z Viedne odporucil Sheron v Bratislave, ako autorizovanych a tam mi baterku vymenili na pockanie za 18 eur myslim:)))
    Takze Sheron odporucam nielen pre toto ale aj za pristup personalu pocas mojho cakania (zodpovedanie otazok ohladom hodiniek...)


    Odoslané pomocou Tapatalk