Posts by karminkotak

    z anglickeho Amazonu som par veci bral uz aj ja, vzdy tam ale postovne zaratane bolo naviac ku cene vyrobku, no aj tak sa to sakra voci nasim cenam oplatilo :)
    z nemeckeho som bral nedavno manzelke BabyG a aj s postou za tretinu, ako tu...
    veru vedia niekedy paradne prekvapit, prijemne, to je hlavne.
    aj tak uplne prvu hodinkovu skusenost mam s Amazon.com. Gshocky pre mna, doprava na Slovensko 12usd a colnici mi dali pokoj, takze necelych 50usd, tym som sa tesil a tesim ako maly Jojo ;o)

    Budu fotky a snad aj nejake kostrbate hodnotenie k nim :)
    O elektronickej hudbe Vam napisem knihu, do hodiniek sa len pomalinky dostavam, tak tu som este strateny :)
    Ale prve Citizeny su doma, to je hlavne... Dalsie nakupy asi az na Jeziska fakt, dovtedy sa namotam znova, uz to citim v kostiach :D
    Hned ako urobim fotoze, tak letia sem.

    Konecne mam svoje prve "vazne" hodinky doma :) Dnes mi prisli, co sa tyka poplatku z colnice, tak dph vo vyske 18€...
    Celkova suma sa zmenila na 108€, stale ale lacnejsie, ako u nas, bohuzial, minimalne 30€ vo vacku...
    Su krasne, len dufat, ze sa nepokazia a nebudem musiet reklamovat, mam ale taky pocit, ze maju medzinarodnu zaruku.

    Takze update ohladom http://www.creationwatches.com...
    06.07. som objednal a zaplatil Eco Drivy od Citizen, doprava na Slovensko je free, dnes mi prisiel mail z colnice u nas, ze mam zasielku :) Odosielaju zo Singapuru, kurierom, 4 dni su super rychle (na svoje Vostok Europe cakam uz vyse tyzdna a to je firma z BA co tvrdi, ze su skladom :[). Tak doplnim potom este vysledok preclenia, kedze jasne, ze chcu paypal doklad na colnicu. Tak to snad neprezenu, cena bola 90€, co aj s colnymi poplatkami stale bude menej, ako stoja na Slovensku.
    Este sa ozvem, ked budu na ruke :D

    Vdaka za opravu, moja chyba :)
    Co sa tyka nosenia, prilezitosti, poskusam ich prevetrat niekde pri vode, extremy s nimi robit nemienim, na bike som kupil gshocky, tieto by mali byt na take beznejsie nosenie. Vela zavazi ale to, ako budu v reali spracovane... Ja len dufam, ze v nich bude aspon nieco "ruske" casu odolne, nech sa nerozpadnu hned :)
    Priznam sa, ze tento typ hodiniek som este nemal, vacsia cast toho, co som nosil bola koza a potom obcas kaucuk, tak by som ich asi aj skusil objednat a uvidime ze ako to cele dopadne...
    Ak uspesne dorazia, tak odskusam, pofotim trosku a pridam do galerie. Mozno to pomoze niekedy aj dakomu dalsiemu :)

    Ahoj, nejako mi hodinky silno pomotali hlavu a nasiel som stranku tychto Vostokov priamo z Ruska, fajn hodnotenu a padli mi do oka prave tie Amphibia Scuba 420059. Web je christopolcity.com, posielaju ku nam tiez bez problemu, cena s dopravou okolo 65€. Co ma zaujima, ci niekto na fore ma skills s tymito Vostokami. Pisu, ze maju aj nejaku "shake" odolnost, 200m vodotesne, vraj automaty, dizajn ma zaujal, neurobim ich kupou nejaku blbost?

    Ja mam svoje Policy cca rok, su to pilotky, zatial drzia aj cas je ok bez nejakeho doladovania extremneho, vzhlad je ok, nic extravagantne som nechcel, predat mi ich je luto, tak asi ponosim aj tie :)
    Fotit ich ale nebudem sem, nech nedostanem zakaz na fore :]

    Hehe, nase hracky ;)
    Teraz bol trochu cirkus, prisli mi GShocky (potrebujem nieco take odolne do roboty a na bike) a uz bol krizovy vysluch doma :D
    A pritom som ich nasiel na Amazone za cca 45€ komplet, clo a dph nic, aj ked na colnicu som musel vsetko posielat...
    Verim, ze uz dorazia tento tyzden aj tie Vostoky a buduci tyzden by mali byt z Creationwatches.com tie Citizeny. Budem schovavat asi a sokovat postupne :)

    Vecer som opat "maniacil", tak som sa rozhodol vyskusat tento web, na ktory som sa pytal. Objednal som si a zaplatil cez PayPal Citizeny, podelim sa o skusenosti, kedy pridu, ako pridu a aky rozruch urobia okolo toho na colnici :) Tak dufam, ze neposlu repliky ;)

    Ahojte po dlhsej odmlke ;)
    Odhodlal som sa urobit krok k prvym serioznym hodinkam (tak ma za ne snad nezvozite pod ciernu zem :P) a za par dni mi pridu Vostok Expedition North Pole na kozi... Zalubil som sa do nich na prvy pohlad a verim, ze mi prinesu dlhe roky radosti :)
    Ked ich fyzicky budem mat, tak potom do spravnej rubriky pridam aj foto.
    Ja sa tak tesiiim na ne :):):)
    Len co teraz s tymi "haraburdami", co som ponakupoval predtym, ako som nasiel toto seriozne spolocenstvo? Hmm, asi to ponahadzujem na bazar (sem radsej nie) a mlademu, co chce mat fashion hodinky, sa nejakemu snad zavdacim :]

    Dakujem. Rozmyslal som naozaj nad tym, ze hodinky najdem na eshope z EU, parkrat mi isli veci z Amazonu a ten cirkus na colnici co s tym robili ma veru dost vynervacil. A pritom sa jednalo o relativne lacne veci, no proste des a hroza :-\
    Teraz akurat surfujem na http://www.uhrcenter.de, ceny fajn, uz som si aj vyhliadol jedny Citizen Eco Drive, AW0010-01AE, s postou sa vojdem do 140€, pacia sa mi a hlavne vyzeraju byt vhodne aj k teniskam a rifliam ;)
    Skoda, ze u nas nie su ceny trosku nizsie, rozdiel 30/40€ za to iste pri tejto polozke je pre mna dost :( Hlavne, ked budem teraz dlho PN, no uvidime, ako to dopadne...
    Inak, aj Orient Mako sa mi pozdavaju, to bude tazky vyber, nieco podobne som zazival ked som sa aktivne venoval klubovej hudbe a doma v technike, top sluchadlach a vinyloch mi stoji cena noveho auta ;) Jednej manie som sa zda sa zbavil a bac, nasiel som hodinky a zacina ma to nejako veelmi zaujimat B-)

    Zdravím vospolok :)
    Som rád, že som našiel web, kde skúsenejší radia menej skúseným, kam patrím rozhodne aj ja :ghee:
    Hodinky, ktoré mám, radšej spomínať nebudem, je to fashion značka, aj keď neboli najlacnejšie, ale moja chyba, mal som hľadať radu skôr ;) (Police)
    Ako-tak som si toto fórum prebehol, rozmýšľam nad skorším Ježiškom a to hlavne Seiko, Citizen alebo Orient, typ presne ešte neviem, ale skôr niečo k rifliam :)
    Pri surfovaní som našiel web http://www.creationwatches.com, chcem sa spýtať, či máte s tým skúsenosti... Nejako extra veľa som o tom nenašiel, nerád by som platil dopredu a dostal fake alebo vôbec nič ;)
    Na stránke sú fajn ceny, dokonca aj dodanie na Slovensko by malo byť ok, ak máte nejaké iné, overené typy, kde za fajn cenu kúpiť v zahraničí jednu z týchto troch značiek, budem rád.
    Nedočkavo budem čakať odpovede, za dva dni pôjdem pod nôž, takže ak bude všetko ok, budem mať dosť času sa tomuto fóru povenovať.
    Veľká vďaka vopred, ak som niečo prehliadol, ospravedlňujem sa, myšlienkami som teraz niekde inde :-/