Posts by hochypetr

    viem ze su aj na kamennom aj v tescu lamac len dany model bol len v poluse ale myslim si ze vsetky tie obchody time plus su na jedno kopyto ...a k tym kartickam ..ja si nato tak nepotrpim len som chcel vediet ci ta guarantee karticka sa nepriraduje ku kazdemu modelu osobitne alebo nieco podobne .... teda som chcel vediet ze ci nemozu byt fake ked tu karticku nemaju ... ale ked je tak ako hovoris ze by to tam mohlo byt barsjako pohodene tak asi kaslem nato .. dik:)

    Ok rozumiem ale mal by som este jednu otazku , ci je vsetko spravne na tom ze som k mojim novo zakupenym hodinkam znacky edox dostal len karticku international warranty a nedostal karticku int. guarantee a international warranty knizku tak ako je vidiet na fotkach s boxami. Hodinky som kupoval v time plus v poluse (obchod nula bodov len zmienovanu znacku inde nepredavaju )

    uz pri tych edoxoch rozmyslam o cene takze tie eposy su uz nerealne ...len som chcel vediet o znacke edox celkovo lebo moc sa tu nerozobera tato znacka tak ma napadlo ze asi nejsu moc kvalitne. A k tym remienkom .. pri noseni tak 2-4 krat do tyzdna by mi mal vydrzat minimalne 4 roky ?