Posts by pppn

    ďakujem za ponuky ale asi ostanem pri tých Timex Expedition

    vyberám si z týchto dvoch, myslíte že aj TW4B04500 majú ten piestik alebo ako sa to nazýva na výmenu remienka? alebo sa dá len prevliecť popod, v prípade že by som ho chcel vymeniť za ten typ čo majú T49961 popr. moje paracordové remienky. Lebo mali by byť o 3mm vyššie tak zrejme to bude tým remienkom že je asi len ten prevliekací.

    https://www.adanito.sk/zbozi/panske-h…imex-tw4b04500/

    https://www.adanito.sk/zbozi/panske-h…t-timex-t49961/

    Zdravím,

    dnes som na instagrame narazil na jednu fotku EDC (every day carry) a strašne sa mi zapáčili tieto hodinky. Sú to Timex Expedition Scout, presne číslo neviem. Hodinky zatiaľ nemám žiadne, jedine Xiaomi mi band 2 aj ked neviem či sa to dá považovať za hodinky :D Na týchto sa mi strašne zapáčila ich jednoduchosť, tvar, farba, ten nylonový alebo aký to je remienok, kludne aj v čiernej farbe, proste dokonalé, také vhodné k môjmu EDC ktoré je podobné ako na fotke. Zlaté, strieborné a kadejaké veľké plastové sa mi vôbec nepáčia (možno ked budem starší), kebyže som chodil do spoločnosti k obleku a tak tak áno. Tieto by som nosil len do školy a tak a navyše mám strašne strašne tenkú ruku takže by mi ani nesedeli.

    Bola by to dobrá kúpa prvých hodiniek? neviete akú majú presnosť? pretože otom som sa nedočítal. Popr. mohla by byť aj iná značka za takúto priateľnú cenu 60-70€ ale s rovnakým výzorom.

    Ďakujem za pomoc pri výbere :)