Posts by david28

    Kedze som mal dnes cestu okolo sheronu zo zaujimavosti som sa zastavil. Zavadu identifikovat na mieste nedokazu a hodinky musia ist do svajciarska co moze trvat od mesiaca do pol roka. potvrdili iba ze su prave.
    Samotna identifikacia problemu je cenovo lakava 20€ avsak pri oprave ze
    treba ratat z nemalou sumu. Otazka znie ci sa daju niekde hodinky ocenit aby som vedel ci ma vyznam riesit komplet servis alebo ich odlozit zasa na nejaku dobu a zachovat ich z nostalgickeho dovodu.

    Diky

    Dakujem za nazory a prispevky.
    Rozpocet by som mal cca 1500€ samozrejme nieco malo + nieje problem.
    Hladam urcite mechanicke hodinky, na sposobe natahu ani znacke nezalezi ale skor sa priklanam ku svajciarskemu povodu. Praveze som pozeral obrovske mnozstvo hodiniek a prave tieto dvoje ma najviac oslovili. V pripade prc200 mam obavy o kaliber c01.211 ktory nema ani najlepsiu povest a taktiez mi bol neodporucany hodinarom ktory vykonava autorizovany servis.
    Nerozhoduje ani chrono avsak podmienku by som mal a to aby bol mozny pohlad na strojcek a to ci uz open heart, skeleton alebo priehlad na zadnej strane. Rozmer by som rad mal minimalne 41mm a maximalne 44/45mm.Tah bud koza alebo kaucuk.
    Zameranie hodiniek nerozhoduje a nevyzadujem ani neutralnost
    videl by som to skor ako vyhodu.
    Dakujem za odporucania :D

    zdravim, ak nahodou podobna otazka bola uz na fore zodpovedana vopred sorry za zbytocny prispevok cez ,,hladat" som odpoved nenasiel.
    disponuje kaliber unitas 6497-1 hackingom (zastavenim sekundovky) pri nastaveni casu ? dakujem

    som rad ze citam pozitivnu recenziu na unitas 6497-1 nakolko zvazujem :
    http://www.tissot-scs.com/sk/T070.405.16.411.00.html

    Pridam este recenziu na kaliber eta c01.211. Recenzia je bohuzial iba z druhej ruky. Pri dnesnom stretnuti s hodinarom z CR spominal ze dany kaliber mal problemi so spolahlivostou dokonca bola kratkodobo stopnuta jeho dodavka avsak ze presiel modernizaciou (neviem presne o aku zmenu sa jednalo) ale ze momentalne to je spolahlivy kaliber. Ak ma niekto osobnu skusenost s tymto kalibrom budem rad ak prida vlastnu recenziu.

    Zdravim, nakolko sa mi nepodarilo najist ziadne samostatne vlakno na recenzie strojcekov(kalibrov) rad by som taketo vlakno zalozil. Bol by som rad ak by sa tu pridavali realne skusenosti s roznymi kalibrami, ich presnost, spolahlivost, servisovanie atd. Sam aktualne riesim vyber hodiniek a zvazujem aj ktory kaliber by bol vhodnou volbou. Ak podobne vlakno uz existuje prosim o ospravedlnenie a zmazanie tohoto prispevku,
    Dakujem

    Velmi pekne dakujem za odpovede a rady. Dam tomu este cas a pozrem co je v ponuke. Ak mi nic nepadne do oko skusim tie tissoty s eta c01.211 a aspon budem mat osobnu skusenost. Vyssie spominane certiny maju taktiez etu c01.211. Samozrejme ak by niekoho este napadol nejaky overeny model budem rad za kazde odporucanie ak by bol model s ktorym su naozaj dobre skusenosti a v mojej cenovej hladine mozno by som zvazil aj upustit od chronografu ale v tom pripade asi nieco
    skor oblekove. pripadne za osobne skusenosti s kalibrom eta c01.211 budem tiez vdacny.

    Zdravim,
    Urcite to tu bolo uz mnohokrat avsak verim ze moj prispevok nebude prilis na obtiaz. Vlastnim uz niekolko skor imidzovych hodiniek s quartz a rad by som si zaobstaral nieco viac s dusoua teda mechanicke.
    Co sa tyka poziadaviek: mal by som zaujem o svajciarske hodinky, idealne s chronografom a obstojnejsou vode odolnostou, rad by som sa cenovo zmestil do cca 1000€.
    povodne sa mi velmi pozdavali tieto tissot prc200.
    http://www.tissot-scs.com/sk/T055.427.17.057.00.html
    Avsak po precitani viacerych for a skusenosti so strojcekom eta c01.211 neviem ci by to bolo najstastnejsie riesenie. rad by som vas teda poprosil o nazor na dane hodinky pripadne kaliber a samozrejme odporucania na ine hodinky ktore by naplnili moje ocakavania. Nebranim sa ani jednoduchsiemu vzhladu.
    Vopred velmi pekne dakujem za kazdu produktivnu odpoved.