Posts by Tommy1990

    iiiha, no veru pekné. Ešte keby mali "openHeart" tak by som po nich skočil :)) Inak mám tomu rozumieť tak že vlastne POINTtec je firma ktorá vyrába ako Junkers tak aj Zeppelin? Snažil som sa niečo o týchto značkách vyzistiť, (kvalita, tradicia atď) ale prišiel som max. na to že ujo Zeppelin aj Junkers stavali vzducholode... A tu mi vzniká v hlave otázka, že či sa dá pri týchto značkách hovoriť o..... jak by som to povedal... o tradičných hodinkových značkách? Predsa len pri veľkých značkách je to vždy tak - jako sa odmalička páni zaoberali hodinkami, pokračovali v remesle po otcovi, dedovi, pradedovi,.. pra pra pra....:D :) PS: quartzky ma už prestávajú zaujímať :D :)

    Diky za radu, myslím že či to už budu automaty alebo by som si ich mal každe rano ručne natiahnuť tak by mi to bolo viac menej jedno. Ešte som dokonca natrafil na jeden kúsok ktorý ma zaujal. Jedná sa o zn. Zeppelin a to konkretne o tento model: http://www.longislandwatch.com/Graf_Zeppelin_…ch_p/7360-4.htm .Taktiež mi pobláznili hlavu, už som sam na seba nahnevaný že furt niečo objavím a potom je to ťažké s tým rozhodovaním. :( :D Chcel by som teda vedieť či je Zeppelin obstojná značka (alebo lepšia) dajme tomu porovnatelná s Orient. Či to nie su kšunty. U daného modelu ja toho neviem moc posúdiť, zistil som akurát tak, že majú stroj Myiota 82S5 Automatic ( všeobecne som sa o myiote dočítal aj dobre aj zle). Sklíčko maju tvrdene mineralne ( čo asi nebude velká topka? ) Páči sa mi na nich že su aj zo spodnej strany priehľadné :)) PS: pozeral som aj tuto predajnu sekciu ale žial tie seika ma nezaujali:)

    Ďakujem za rady Páni.. Vec sa má tak že, na 99% som bol už rozhodnutý pre tie hanowy, no samozrejme mi to ešte nedalo a ako som tak bádal internetom tak som naďabil ešte na jeden kúsok ktorý mi padol do oka a pobláznil ma. Jedná sa o hodinky zn. Orient a to konkrétne - Orient FDB08005W0 (http://orientwatchusa.com/db08005w ).Vážne sa teraz neviem rozhodnúť že ktoré :( Viem že pôvodne som chcel klasické baterkáče ( vravel som si že mechaniky su mi neni zapotreby - ale čo sa nestalo našiel som po dedkovi asi 50 ročne Primky. oprašil, natiahol a ony s rozbehli :) tak som troška pochopil to čaro mechanickych hodiniek :) a hentie Orienty sa mi zapáčili... Viete mi poradiť prosím či by to bola lepšia investícia voči tým hanowam, prípadne mi ešte priložiť niečo podobného na čo sa zamerať - či automaty alebo s naťahom atď. Ďakujem :)

    Zdravím Vás. Som tu nový a chcel by som vás poprosiť o pomoc s výberom. V hodinkách sa nejak extra moc nevyznám a tie čo som nosil doteraz boli skôr "módne značky hodín" :/ (esprit a pod.) Zhruba pred 2 rokmi som si kúpil na šport Gshocky a som s nimi spokojný čo sa týka svojho účelu no chcel by som niečo ďalšie na také to "bežné nosenie ( košela, tričko, pripadne keby sa s nimi ukážem aj v obleku aby na mna nekukali jak z Marsu ked som mal Gshocky ;) :D ) Viacmenej zháňam quartzový typ... Na mechaniky som ešte nevyzrel ;) (dufam že raz príde aj ten čas) , osobne mi zatial príde pohodlnešia táto volba...Spočiatku som hladal opäť nejake modne značky typu hilfiger, armani a pod, no potom čo som si tu popozeral príspevky som zistil že tadial cesta veru nepovedie... Všimol som si že v tej danej cenovej kategórii (230e) tu bola odporúčaná značka Seiko - priznám sa do teraz som o nej nepočul :( čo som pozeral ich modely tak mi do oka padol napr. tento kus: http://www.inhodinky.sk/seiko-kategori…arcek-na-vyber/ (seiko sndc89p2), no viac modelov lahodiacich mojmu oku som nenašiel. Najradšej by som však chcel nejake tie švýcarky :) a tak som hladal niečo dostupné v danej cene a natrafil som na Swiss military Hanowa. Je to dobrá značka? nerobia kšunty? daný model ma nadchol tento: http://www.swiss-made-watches.com/en/men-watch/3…-418704007.html Maju zafirove sklíčko a strojček RODA 50300 ( podla novo nadobudnutých poznatkov usudzujem že by to mohlo byť ok? ::d :) ) Osobne sa mi páčia viacej ako tie Seiko... Hladal som aj Tissot no ponuka slabá do tejto ceny :( Poprosím Vás o radu ktoré by boli lepšie pípadne postrehy kde by som mohol ešte v jakých značkách zaloviť ( fakt by som rád niečo švajčiarske :) Vopred ďakujem za cenné rady. Tomas