Posts by Bampelito

    Áno veď preto som sa registroval sem na toto fórum aby som si nechal poradiť a radšej som stornoval objednávku tých Burberry hodiniek keď som si prečítal že tie módne značky sú vyrábané v Číne. Idem sa teda poobzerať po tých Seiko. Niektoré sú fakt pekné. Ak by mal ešte niekto nejaký návrh uvítam :)

    Díky za stránku! Sú tam fajn ceny. Aale povedal som si, že vkuse naťahovať hodiny to asi nebude pre mňa. Budú stačiť aj tie Quartzové. Tie Seiko Sportura sa mi celkom pozdávajú. Ale tá cena nie je dáka podozrivá? 40% dole z ceny?

    Ďakujem za návrhy a odpovede. Fórum som si prelistoval a popozeral aké sú vhodné značky preto som aj pozeral tie JL. A myslím že do môjho rozpočtu sa nájdu len Quartzové hodinky. Takže asi tie. Chrono môže byť nemusí. Nie je to pre mňa priorita. Farba ideálne čierna.

    Zdravím. Chcel by som si kúpiť dáke športovo/elegantné hodinky. Môj rozpočet je 300 € +-20 €. Som mladý chalan a nechcem hodinky ani príliš elegantné ale ani zase príliš športové. Niečo také medzi. Proste moderné. Zatiaľ uvažujem nad týmito dvoma modelmi. A to sú:

    Burberry: http://www.zaminutu.cz/hodinky-burber…bu1385-heritage

    Jacques Lemans: http://www.hodinky.sk/panske-hodinky…rafom-a-datumom

    Ak niekto bude chcieť budem rád ak mi hodí link na dáke iné hodinky. Poprípade kvalitnejšie.

    Osobne mi viacej imponujú JL hodinky.
    Vopred ďakujem za vaše rady a názory :)