Posts by dudo

    Ahoj,

    ja by som ti chcel este poradit ohladom automatov, neviem ci si uz dake mal a neviem ako presne na tom su hodinky Seiko, ale urcite rataj s tym, ze ti hodinky mozu denne meskat, alebo naopak ist popredu aj niekolko sekund(tipujem ze pri tejto cenovej kategorii to moze byt aj 10 sekund denne), preto si premysli ci ti to nebude vadit. Co sa tyka presnosti tak najpresnejsie su baterkove quartzky, hold elektronika je presnejsia :) ale automat je zase krasna mechanika :)

    Mozno este k tym Zeppelinom, myslim, ze sa daju najst naozaj elegantne kusky oblekove :) Moji favoriti:

    7682-4

    7696-4

    No ja mam radsej tmavy cifernik, tak si neodpustim 7386-2 :)

    Vsetko su to quartzky, s priemerom 40-42mm a u nas na shope su od 239 do 255 eur co by malo splnit limit :)

    Inak ten prvy model Laco z dopredaja, podla mna tiez velmi pekny kusok a za tu cenu super :)

    Ahoj, damske hodinky maju viditelne mensi cifernik oproti remienku, ktory je na obrazku dlhsi, nakolko panske su znatelne vacsie a sirsie, na obrazkoch je to dost dobre vidno. ;)

    "Matej" wrote:

    Mathyk, tak mi pár tých detailov prosím povedz. Ja som si dal dva obrázky vedľa seba a rozdiel som nevidel. Verím, že sú, pýtam sa to v dobrom a nechcem nijako súťaž zhadzovať, len ma to zaujíma. Tak dík za odpoveď.

    No to by bolo naozaj pekne keby to takto na olympiade bolo, to by sa sutaziaci ani snazit nemuseli a vsetci by sa uspokojili so zdielanim prveho zlateho miesta ;) mozeme sa dohodnut, ze ak to tak bude na najblizsej olympiade(najskor mas asi podpultove informacie) tak rad spravim novu sutaz s takymito pravidlami :hehe: Zial dnes, v nasej sutazi, rozhodne prave rozstrel o vyhercoch ;) samozrejme informacia o rozstrele je aj v uvodnych pravidlach k sutazi :P No a stvorica hodiniek sa uz tesi na svojich novych majitelov ;)


    "lam" wrote:

    No ale vážený pán vedúci, dudo :mafia: , to čo je za výklad pravidiel??? :nonon: Veď je to v rozpore so zákonom o lotériách a hazardných hrách, už nehovoriac o narušení tzv. dobrých mravov! Veď si len predstavte, že by na olympiáde dobehli Bolt :frime1: a Thysson :frime1: vo finále v rovnakom čase a chceli by od nich ešte nejaký rozstrel!!! Pre túto príležitosť sa práveže usporiadatelia vždy chcú vytiahnuť a majú pekne pripravené rezervné zlaté medaily a všetko čo k nim patrí (kytice, hostesky :pompom: :pompom: :pompom: , spomienkové predmety a veru často aj hodinky!).
    Takže, ak nechcete natrvalo poškodiť dobré meno firmy :bombe: :pendu: medzi nami hodinkomaniakmi :alcool1: , pekne vy rozstrely zrušte a vyčerpaným súťažiacim udeľte to, čo im podľa práva patrí, čiže prvej šestke :winner1: každému jedny zlaté, druhej skupinke :winner2: minimálne strieborné (môžu byť i pozlátené) a tretej :winner3: bronzové hodinky príslušnej sľúbenej značky. Kytičky a hostesky vám tentokrát odpustíme, veď sú Vianoce. :love1:

    S úctou
    :ange: lam :hello:

    Ahojte,

    takze mame za sebou posledne standardne kolo sutaze a prvy siesti s rovnakym skore postupuju do finalneho rozstrelu. Rozstrel bude prebiehat nasledovne:

    Vacsina si zvolila cas rozstrelu o 21:30, takze vtedy rozstrel zacne(zajtra 17.12 o 21:30).
    Rozstrel bude prebiehat tak, ze na fore vo vlakne so sutaznymi otazkami zverejnim rozstrelovy obrazok, ten sutaziaci, ktory ako prvy identifikuje spravne hodinky vyhrava 1. cenu, druhy cenu 2., treti cenu 3. a stvrty spravne odpovedajuci vyhra cenu cislo 4.
    Rozstrel sa ukonci, akonahle dostanem do SS 4 spravne odpovede. Sutaziaci v rozstrele nema moznost na opravu, to znamena, ze ak v rozstrele zada zlu odpoved, tak rozstrel prehrava.
    Ak v rozstrele nikto neuhadne, alebo uhadne menej sutaziacich ako je cien, tak sa spravy novy rozstrel o 24H a to len pre sutaziacich a ceny, ktore zatial neboli vyhrane v prvom rozstrele. To znamena, ze ak v prvom rozstrele spravne odpovedia 2 sutaziaci, tak ti vyhraju prvu a druhu cenu a to v tom poradi ako odpovedia. Zvysny styria sutaziaci pokracuju do rozstrelu cislo 2, kde sa bude hrat o cenu cislo 3 a 4. Ale verim, ze v prvom rozstrele najdeme vsetkych styroch vyhercov :) Rozstrelova otazka bude obrazok celych hodiniek, kedze hrame na cas, aby rozstel netrval hodiny a bol dokonceny v maximalne desiatkach minut.

    Pre potvrdenie vyhercov spravim screenshot mojej schranky so spravami, aby kazdy sutaziaci videl v akom poradi mi spravy s odpovedami prisli. Odpoved na rozstrelovu otazku UVEDTE V PREDMETE SPRAVY, aby zo screenshotu bolo jasne, ze sutaziaci odpovedal spravne.

    Vsetkym sutaziacim teda drzim palce a zelam stastie, styria najlepsi vyhravaju ;)

    Zdravim vsetkych sutaziacich, dnes uvadzam len vyhodnotenie za vsetkych 9 sutaznych otazok a zajtra bude nasledovat roztrel, ktory rozhodne o prvych styroch vyhercoch :)

    Do finalneho rozstrelu postupuju mathyk, zerfoss, richard12, pepescom, begi a File, ktory maju jednotnych 18 bodov. Blizsie informacie o rozstrele uverejnim v druhom vlakne a poslem finalistom do SS.

    Vsetkym sutaziacim chcem podakovat za ucast v sutazi a verim, ze sa vam sutaz pacila :)

    Odpoved na 9. otazku je Tissot T002.520.17.051.01 a este prikladam aktualne skore:

    mathyk - 18b
    zerfoss - 18b
    richard12 - 18b
    pepescom - 18b
    begi - 18b
    File - 18b
    don2008 - 16b
    lam - 16b
    lacomacox - 16b
    mapo - 12b
    Matej - 12b
    ZLOjasna - 10b
    posol33 - 10b
    Roby - 8b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    jany100 - 6b
    Alexion - 6b
    misoo - 4b
    mysiak - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b

    Ahojte,

    vyzera to uz tak, ze sa rozstrelu nevyhneme, do rozstrelu postupia vsetci sutaziaci s najvyssim skore a budu sutazit o prve styri miesta. Rozstrel bude prebiehat nasledovne:

    V presne dohodnutom case v utorok 17.12. uverejnim rozstrelovy sutazny obrazok, tentoraz nepojde len o to uhadnut spravne, ale aj o to stihnut to co najrychlejsie ;)

    Aby to bolo fer, dam na vyber niekolko terminov(ak je niekto v praci, alebo ma povinnosti, tak aby si vybral vhodny termin), kedy mozem rozstrelovu otazku zverejnut a prisposobim sa hlasu vacsiny. Poprosim hlasovat o termine len tych, co maju zatial najvyssie skore 16 bodov a terminy su o 10:00, o 12:00, o 17:00, o 18:00, o 20:00 a o 21:30.
    Skuste sa spolocne dohodnut na termine, ktory by vam najviac vyhovoval a v danu hodinu by som zverejnil sutaznu otazku ;)

    Ahojte hodinkomaniaci, takze mame tu posledne regulerne kolo hadania hodiniek podla obrazka :) snazil som sa pritvrdit, aby do finale presli naozaj len ty najlepsi, ale vas najlepsich je stale akosi vela :) nevadi, uvidime, ako si poradite s poslednou hadankou a po pondelkovom vyhodnoteni, to vidim na rozstrel v utorok(blizsie info o rozstrele uverejnim v druhom informacnom vlakne sutaze), v ktorom uz nepojde len o spravnu odpoved, ale aj o rychlost jej najdenia ;) Zatial teda posledna deviata otazka :) No a este odpoved pre minule kolo bola Fossil FS4735.

    Deviata otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne hodnotenie:

    mathyk - 16b
    zerfoss - 16b
    richard12 - 16b
    pepescom - 16b
    begi - 16b
    File - 16b
    don2008 - 14b
    lam - 14b
    lacomacox - 14b
    mapo - 12b
    Matej - 12b
    ZLOjasna - 10b
    posol33 - 10b
    Roby - 8b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    jany100 - 6b
    Alexion - 6b
    misoo - 4b
    mysiak - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b

    Takze dnes tu mame predposledne sutazne kolo pred pripadnym rozstrelom :) poriadnie sa moc nezamiesalo, takmer vsetci co hadali aj uhadli spravnu odpoved :) Uvidime teda ako si poradite s osmou otazkou ;) este pre uplnost, spravna odpoved z minuleho kola bola Certina C001.514.16.057.00

    Osma otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne poradie:

    mathyk - 14b
    zerfoss - 14b
    richard12 - 14b
    pepescom - 14b
    begi - 14b
    File - 14b
    don2008 - 12b
    Matej - 12b
    lam - 12b
    lacomacox - 12b
    ZLOjasna - 10b
    posol33 - 10b
    mapo - 10b
    Roby - 8b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    jany100 - 6b
    Alexion - 6b
    misoo - 4b
    mysiak - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b

    Ahojte hodinkomaniaci, mame za sebou sieste kolo sutaze, tentokrat sa jednalo o dalsi chytak, samozrejme niektorym pozornym sutaziacim detaily neunikli, iny sa nachytat nechali :) priebezne skore je samozrejme ako vzdy uvedene nizsie. Dnes tu mame siedme kolo a to samozrejme nebude o nic lahsie ;) najskor este odpoved z minuleho kola bola Swatch Twice Again Black SUSB401.

    Siedma otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne poradie:

    mathyk - 12b
    zerfoss - 12b
    richard12 - 12b
    pepescom - 12b
    begi - 12b
    File - 12b
    don2008 - 10b
    Matej - 10b
    ZLOjasna - 10b
    posol33 - 10b
    lam - 10b
    lacomacox - 10b
    Roby - 8b
    mapo - 8b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    jany100 - 6b
    Alexion - 6b
    misoo - 4b
    mysiak - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b

    Mame za sebou piate sutazne kolo, tentokrat odpovedali spravne takmer vsetci, takze sa nam poradie moc nezmenilo, uvidime ako to bude po dalsiej otazka :) Este naskor spravna odpoved za minule kolo bola Longines L3.657.4.56.7 a priebezne poradie najdete nizsie. Dnes tu mame otazku cislo sest.


    Siesta otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne poradie:

    mathyk - 10b
    don2008 - 10b
    zerfoss - 10b
    Matej - 10b
    richard12 - 10b
    ZLOjasna - 10b
    pepescom - 10b
    posol33 - 10b
    File - 10b
    begi - 10b
    Roby - 8b
    lam - 8b
    mapo - 8b
    lacomacox - 8b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    jany100 - 6b
    Alexion - 6b
    misoo - 4b
    mysiak - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b

    Ahojte, mame za sebou stvrte sutazne kolo, ktore nebolo uplne najlahsie a opat trosku zamiesalo s poradim :) Spravna odpoved bola Certina C012.309.44.117.00 a priebezne poradie najdete nizsie. Dnes tu mame otazku cislo pat.


    Piata otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne hodnotenie:

    mathyk - 8b
    don2008 - 8b
    zerfoss - 8b
    Matej - 8b
    richard12 - 8b
    ZLOjasna - 8b
    pepescom - 8b
    posol33 - 8b
    File - 8b
    begi - 8b
    Roby - 6b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    jany100 - 6b
    Alexion - 6b
    lam - 6b
    mapo - 6b
    lacomacox - 6b
    misoo - 4b
    mysiak - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b
    vraby - 0b

    Ahojte mili sutaziaci, mame za sebou uz tretie kolo sutaze, ktore bolo take trosku oddychove a caka na nas stvrte :) Spravna odpoved z minuleho kola bola Zeppelin 7336-5 a vela vas uhadlo, aktualne poradie je uvedene nizsie ;)


    Stvrta otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne hodnotenie:

    mathyk - 6b
    don2008 - 6b
    zerfoss - 6b
    Matej - 6b
    richard12 - 6b
    ZLOjasna - 6b
    Roby - 6b
    ivan_989 - 6b
    Spen - 6b
    pepescom - 6b
    jany100 - 6b
    posol33 - 6b
    File - 6b
    begi - 6b
    Alexion - 4b
    misoo - 4b
    lam - 4b
    mysiak - 4b
    mapo - 4b
    lacomacox - 4b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    Almi - 2b
    vraby - 0b

    "Alexion" wrote:

    no vidim ze som asi tiez nepochopil pravidla. myslel som ze hadame znacku a model, farebne modifikacie som uz neriesil a asi som nebol sam :rouge:

    Ahoj, tu sa nejedna o farebne modifikacie, ale o konkretny model hodiniek s bielymi subcifernikmi, bol to trosku chytak a vacsina ho odhalila :) no do konca sutaze je este daleko, takze sa netreba vzdavat ;)
    Ja len pripominam, ze vzdy je potrebne uviest znacku a presne oznacenie hodiniek, z ktorych je obrazkovy vyrez. A treba sa pripravit na dalsie nastrahy a chytaky ::d

    Ahojte hodinkomaniaci :) mame za sebou druhe sutazne kolo a poradie sa nam uz trosku zamiesalo, samozrejme zatial nie je nic stratene a caka nas este sedem sutaznych otazok ;) Spravna odpoved z minuleho kola je Tissot T014.427.11.051.01 a priebezne hodnotenie je uvedene nizsie.

    Tretia otazka

    Identifikujte hodinky na obrazku(znacku + oznacenie):

    Priebezne hodnotenie:

    mathyk - 4b
    don2008 - 4b
    misoo - 4b
    zerfoss - 4b
    Matej - 4b
    richard12 - 4b
    ZLOjasna - 4b
    Roby - 4b
    ivan_989 - 4b
    Spen - 4b
    pepescom - 4b
    jany100 - 4b
    posol33 - 4b
    File - 4b
    begi - 4b
    lam - 2b
    mysiak - 2b
    mapo - 2b
    lacomacox - 2b
    milandiver39 - 2b
    Lun - 2b
    Tommy_PP - 2b
    rozgon - 2b
    Almi - 2b
    Alexion - 2b

    vraby - 0b