Posts by ReplaySK

    Ahoj, preto som tu napísal aby som dostal nejaký feedback k tým hodinkám, je to cca nejakých 250e. Ďakujem za info.

    btw esqueleto poznáš nejaké hodinky, ktoré niekto vyrába len tak pre čistú hodinársku radosť zo svojej práce a nezarába na tom? :)

    PS: Predavačka mi vravela, že je to americká firma s japonským strojčekom, tak ju pôjdem asi trochu prevetrať :)

    Ahojte maniaci, obraciam sa u vás o radu... Rozmýšlal som nad nejakými novými hodinkami (niečo lacnejšie), včera som našiel v jednom nákupnom stredisku hodinky ktoré sa mi po estetickej stránke páčia len neviem ako sú na tom po mechanickej stránke a kvalitatívnej, nech nekupujem brak, čo si myslíte o tomto? Ingersoll IN4505RBK Montgomery

    http://www.amazon.com/Ingersoll-IN45…e/dp/B00426GRZ0

    VIDEO:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    "misoo" wrote:

    super :super:
    zmenim ti nazov vlakna na tie Vostoky, alebo radsej nieco ako "Replay-ove hodinky" ? daj vediet ;)

    no hej je to dosť neaktuálne máš pravdu, vhodnejšie by bolo asi to druhé, hádam pri jedných hodinkách neskončím :P

    Tak včera som sa konečne spojil s majiteľom obchodu kde som kupoval tie vostoky a bez väčších problémov mi sponu vymenil za novú, ktorá funguje ako má a hodinky držia na ruke ako pribité, spokojnosť. :diable:

    "profil" wrote:

    No dobre zvaz, kupovanie ruskych hodiniek (Vostok) , pripadne posunutie dalej a ich predaj, je dost tazky, takmer nemozny.....ako som zistil tu na fore a vôbec........mam taky pocit, ze ich malokto berie vazne ako hodinky, skôr len ako ukazovatel casu.... :( a Mechanicke Vostoky nie su moc preslavene presnostou, +/- 30s/den, za tie peniaze by som volil, radsej nieco pristupne od tu znamej firmy Toptime, urcite si vyberies.


    Už ich mám asi týždeň na ruke takže rozmyslieť ti nemám čo :merci: ale ďakujem za radu, osobne som ich nekúpil kvôli tomu aby som ich za nejaký kratší čas posunul niekomu inému, osobne sa mi tento daný model veľmi páčil a na moje prekvapenie čas ide veľmi presne (zatiaľ). Nespokojný som však s remienkom, tá koža sa mi zdá dosť nepoddajná a motýliková spona sa otvára pri každom pohybe ruky, ale skúšal som iný model a zjavne to bude len chyba tej mojej spony, inak som nadmieru spokojný.

    "esqueleto" wrote:

    No hlavne keď som videl cenu tých Seculusov, tak za to by ste kúpili už aj Damasko 8|

    No tú cenu si nevšímaj, mal som ich reservé za polovicu, inak viete mi poradiť kde by sa dal zakúpiť na ten vostok náhradný remienok? Tá motýliková spona mi veľmi nevyhovuje, dosť ľahko sa ten mechanizmus otvára, resp. neviem či ich radšej rovno do 7 dní nevrátiť na predajnu a vybrať si niečo iné lebo mi to lezie trochu na nervy.

    "esqueleto" wrote:

    Ahoj, my tu nie sme veľmi na módne značky a ja osobne skúsenosti s touto značkou nemám ale ak sa ti páčia, tak nemáš čo riešiť ;) Ak sa tu usídliš na trochu dlhšie, ďalšie hodinky už budú mechanické ::d

    Tomu sa určite nebránim :) Veľa pekných kúskov som tu videl takže inšpirovať sa určite je kde :)

    Zdravím vás chlapci, nemáte niekto skúsenosť s hodinkami Seculus 678 ?


    Včera som ich objednal no musím si počkať až kým prídu zo SUI, má ich niekto? Spokojnosť? Resp. čo si myslíte o výbere? :super: