Posts by shizu

    "cretino" wrote:

    shizu, aky ma pan manzel obvod zapastia? :)
    ja som totizto chorobne zavisly na velkych a pre vacsinu okolia nenositelnych hodinkach - ze mi moja smelost dovoli navrhnut 47mm verziu tychto paradnych kukaciek :hehe:


    dakujem za navrh :) , zapastie ma 18,5 cm, takze 44mm budu dufam tak akurat ... snad stihnu prist aspon do valentina, kedze na narodeniny som to nejako nestihla :]
    a aby som nebola off topic, dnes ma potesilo, ze som mohla s drahym oslavit uz osme vyrocie co sa pozname :gene3:

    "obchodnik-o3" wrote:

    dufam,ze sa nakazi a budeme mat dalsieho clena ::d


    mozno raz ked bude velky a budu volne financie ... :hehe:

    jj, snehu je paradne ... dneska som v bratislave nevidela jediny odhrnac ... zeby to ti nasi "vzdy na zimu pripraveni" cestari pri tom vetre vzdali?

    dakujem za privitanie :)
    tak drahy to mal celkom jednoduche lebo dostal na vyber dve moznosti ... nastastie som to dobre odhadla a trafila sa do vkusu (chvilku trvalo kym sa spamatal z prekvapenia a nasledne rozhodol) :mrgreen: ... a ked som dnes pri prezerani fora nadabila aj na akciu s kozenym remienkom zdrama pri objednavke hodiniek Steinhart , tak nebolo o com a myslim, ze moj oslavenec sa momentalne nachadza niekde auf Wolke Sieben ::d

    ahojte, chcem sa podakovat za toto forum, vdaka ktoremu som sa zase niecomu priucila ... nejaky cas som bludila po internete a citala tu vase prispevky a nazory a velmi mi pomohli pri vybere narodeninoveho darceka pre manzela :merci: ... predtym mal len nejake cinske "hodinky" z ebaya a tie sa po chvilke pokazili, tak som si povedala, ze k 30tke by sa mu hodilo nieco sikovnejsie ... vdaka nie vysokemu rozpoctu vyber skoncil na tychto ... este som ich nestihla ani objednat a uz sa nevie dockat a tesi sa na ne ako maly chlapec :malin2:
    este raz vdaka ... urcite sem budem nakukat castejsie :hello: