Posts by evicka

    Chalani ďakujem, ...zatial som mala na ruke len Omega a tie boli super, perfektne sedeli ...Breitlingy nie tie som neplánovala kupovať (tento rok :D ) len sa mi podla foto zapáčili tak som chcela názor odborníkov.
    Ešte nie som uplne rozhonutá ale asi vezmem quartz, mám aj automaty Laco len pri mojom nosení cca 4 hod denne ked nevystihnem správny čas zastanú.
    Definitívne budú Omegy :D už len farbu rozhodnúť ...

    Keďže mám väčšiu verziu, sú mi symaptickejšie, majú keramickú lunetu, lakovaný ciferník, viac upravený stroj, spracovanie je perfektné... Colt séria ma nejako neberie, nehovorím, že sú zlé, ale osobne by som sa pri SMPc na Colty ani nepozrel. Keď už tak, za mňa skôr tie Superocean II, ale ideálne keramické Seamaster, pokial by velkostne vyhovovali.

    Dakujem za vysvetlenie ..aj známa hodinárka mi odporúča Seamaster. Ktoré su kermaické? Velkostne nechcem viac ako "medium" 36mm

    Ahojte chalani, po krátkej dobe mám zase pokušenie spraviť si radosť pod stromček :D
    Zvažujem Omega seamaster (asi medium 36mm) alebo Breitling Women's Colt Oceane (33mm) v bielej farbe

    Neviem sa rozhodnúť ktoré ...Omega je klasika menej nápadné, Breitling viac svietia na ruke čo veľmi nechcem ale celkovo sa mi páčia a veľkosť je tiež ideálna.

    váš názor ...čo zobrať?

    Dakujem :]

    Ahojte, trochu som "hodinky" zanedbávala lebo ma dostihli príjemné materské povinnosti ale prišla chuť na niečo nové, na kočikovanie :)
    Chcem si spraviť radosť a hľadám dámske (možno aj pánske) hodinky velkosti 32-36mm, nie elegantné ...asi pilotky alebo vintage s koženým remienkom v cene cca 400-700.-E (ak by bolo niečo super tak aj viac)

    Dakujem za tipy!

    Ahojte hodinkomaniaci,
    chcela by som od vás názor, pred tým ako kúpim ::d
    Sledujem hodinkovú scénu ale dámske hodinky sú čiastočne obmedzené tak sledujem všetko, mám viac hodiniek od elegantných dámskych Tagov, neutrálne Certiny po športové monštrá Tissoty a Suunta.
    Ale tieto hodinky Steinhart Marine Timer ma úplne očarili, nevidela som ich naživo ... ale páčia sa mi.
    Chcela by som od vás názor, čo myslíte na občasné nosenie na dámskej ruke? Priemeru 47mm sa obavam :/

    Ďakujem zatiaľ za informácie, ešte budem sledovať chvílku trh a dúfam, že do 2 mesiacov niečo vyberiem ..ale "mechanické" ma nadchli ::d
    Omega má nádherné hodinky ale trošku nad finančný limit

    Ahojte,
    už dlhšiu dobu si plánujem kúpiť nové hodinky, myslela som, že som rozhodnutá ale ... objavila toto fórum !
    Hľadám dámske kvalitné /elegantno - športové/ hodinky v sume cca 1000.-E ...bola som rozhodnutá pre Tag Heuer Aquaracer alebo Ceramic Formula ale ako som čítala forum, je veľa pekných, zaujímavých a kvalitných hodiniek o ktorých neviem a hlavne nerozumiem :] aký je rozdiel v strojčeku, ciferníku, sklíčku ... atď.
    Ak vás niečo zaujímavé napadne dajte vedieť .

    Ďakujem