Biatec - putovné hodinky na testovanie

  • Vážení členovia účastniaci sa akcie "putovné Corsairy" . Z praktických dôvodov, i keď s ťažkým srdcom som sa rozhodol vzdať možnosti vyskúšať si toto bez nadsázky umelecké dielo osobne a na vlastnej ruke. Do práce by som ich nosiť nemohol, nakoľko strkám ruky kade tade do zariadení ktoré by pre akékoľvek hodinky bolo likvidačné (čo je aj dôvod prečo už dlhšiu dobu žiadne nenosím) . Len pre ilustráciu - napr. laserový lúč do 2000 W výkonu a podobné lahôdky... Z uvedeného dôvodu prosím o drobnú zmenu poradia : @riki (TN) - prosím Ťa pošli ich @lordsoft-ovi (BA, TN). esqueleto - Peťo, zároveň Ťa týmto oficiálne prosím o ospravedlnenie a schválenie uvedenej zmeny. Vďaka za pochopenie, dúfam že som tým nijak výrazne nenabúral projekt putovných hodiniek. Určite si ich teda všetci do sýtosti užite, kochám sa aspon peknými fotkami... a propo - môj skromný názor : dátum im vôbec nechýba :) sú jednoducho... DOKONALÉ! a kľudne môžte nesúhlasiť :)

  • A ja sa opäť pýtam. Je možné posunutie ďalšiemu stredu okolo TN?

    Dnes sú to dva týždne čo ich mám.

    Nemám problém ani s postou, ale myslím si že keď je možnosť malo by to byť osobne.

  • mapo nakoľko sa zatiaľ nikto nehlási tak si osobne myslím, že by nemal byť problém... uvidíme kto nasleduje, kto sa prihlási. Zajtra je sviatok takže poštou by to mohlo byť ešte zdlhavejšie :)

    "Čas je tá najdrahšia komodita."

  • lordsoft: Sa do nas navazas:], do nas co tu iba pracujeme? Ked budu v BA, tak sa ozvi, dohodneme postup.

    je: Prim: cal. 68, CHR. WARD C9 5 Day Small Second: SH21, NOMOS Club Date: DUW 4101

    bolo: Aviator mechanical A-3105-6975647: Poljot 3105, Steinhart Marine Chronometer II arabic: Unitas 6498, STEINHART Military 42, Davosa Ternos Ceramic, Junkers Spitzbergen F13 6110-5: Poljot 3133

  • Chalani zmena, teraz mi volali s TN, štvrtok idem. O 13tej tam mám stretko, predtým budem v DCA.

    riki dá sa?

    Ahoj mapo, najprv mala oprava, nie som z TN ale z Trnavy. V stvrtok som v praci v BA. Pls, co tak postou ich poslat, ak by sa nedalo inak:-)?

  • Ahoj mapo, najprv mala oprava, nie som z TN ale z Trnavy. V stvrtok som v praci v BA. Pls, co tak postou ich poslat, ak by sa nedalo inak:-)?

    Mapo, mozno pridem aj do trencina ten stvrtok, kedy sa ti da najskôr?:-)

    • Official Post

    Vážení členovia účastniaci sa akcie "putovné Corsairy" . Z praktických dôvodov, i keď s ťažkým srdcom som sa rozhodol vzdať možnosti vyskúšať si toto bez nadsázky umelecké dielo osobne a na vlastnej ruke. Do práce by som ich nosiť nemohol, nakoľko strkám ruky kade tade do zariadení ktoré by pre akékoľvek hodinky bolo likvidačné (čo je aj dôvod prečo už dlhšiu dobu žiadne nenosím) . Len pre ilustráciu - napr. laserový lúč do 2000 W výkonu a podobné lahôdky... Z uvedeného dôvodu prosím o drobnú zmenu poradia : @riki (TN) - prosím Ťa pošli ich @lordsoft-ovi (BA, TN). esqueleto - Peťo, zároveň Ťa týmto oficiálne prosím o ospravedlnenie a schválenie uvedenej zmeny. Vďaka za pochopenie, dúfam že som tým nijak výrazne nenabúral projekt putovných hodiniek. Určite si ich teda všetci do sýtosti užite, kochám sa aspon peknými fotkami... a propo - môj skromný názor : dátum im vôbec nechýba :) sú jednoducho... DOKONALÉ! a kľudne môžte nesúhlasiť :)

    Škoda, no samozrejme nie je problém ;)

  • Chalani, v prvom rade sa ospravedlňujem, že to predlžujem, hodinky sú stále u mňa. Riki mi zatiaľ neodpovedá, v TN je možnosť posunúť to aj Lordsoft-ovi. Už som s ním komunikoval.

    Viem, že sa to trochu predlžuje, ale som toho názoru, že aj napriek tomu, pokiaľ existuje možnosť osobného posunutia mali by sme to využiť. Esqueleto nám zveril naozaj hodnotný kus a tak by sme sa k tomu mali stavať. (môj názor)

    Usudzujem tak aj z dôvodu, že vždy sme sa tu všetci vedeli normálne a rozumne dohodnúť :)

    Ak teda nemá nikto nič proti, prípadne má iný názor sem s ním.

  • Jasné, viem, že nejde o život, ale posunul si ich v svojej dobre vôli a s tým, že nám veríš :)

    Len aby sme sa informovali, že sa to niekedy môže predĺžiť a boli sme s tým všetci uzrozumení. A samozrejme, aby sme s tým súhlasili.

    Ďakujem...

  • Jasné, viem, že nejde o život, ale posunul si ich v svojej dobre vôli a s tým, že nám veríš :)

    Len aby sme sa informovali, že sa to niekedy môže predĺžiť a boli sme s tým všetci uzrozumení. A samozrejme, aby sme s tým súhlasili.

    Ďakujem...

    Ahoj mapo, prepac, ze som sa neozyval kvôli casovej zaneprazdnenosti.

    Pls. ak si uz dohodnuty s lordsoftom, nevadiiii.Pockam.:P8o:P

  • Ahoj mapo, prepac, ze som sa neozyval kvôli casovej zaneprazdnenosti.

    Pls. ak si uz dohodnuty s lordsoftom, nevadiiii.Pockam.:P8o:P

    S Lordsoftom som dohodnutý, že mu to nechám vo firme ak sa Tebe nebude dať.

    Takže musíš sa Ty vyjadriť.

    Ale písal som Ti do správy, tak odpovedaj tam, nech to tu nezaburiníme