Biatec - putovné hodinky na testovanie

  • My sme prave bukli dovcu v Grecku, hodinky by sli na Olymp, Sparta, Koryntsky prieplav, Mykeny, chceme pochodit Peloponez... Porobil by som par zaujimavych foto...

    Tak sa chcem spytat, ci by bolo mozne aby to na mna vyslo 21.7.-28.7. :/ Ak nie, nevadi samozrejme ;)

    Celkom dobry napad, trochu sa prisposobit clenovi, ktory ide na zaujimave miesto, alebo bude v zaujimavej situacii (soferovat sportaka, pilotovat lietadlo, skakat s padakom alebo bez :D).

    Samozrejme je to na Vas co su v zozname.

  • Ja ich mozem zobrat na nejaku poriadnu turistiku, nejaky stit, mozno stanovacku. Aj tak mame naplanovaych vela vela vyletov. Nie je to sice vhodne prostredie pre taketo hodinky, ale neplanujem ich znicit. Pripadne koncom augusta ideme do Skotska. Podla poradia ako sa dostanu na vychodne Slovensko sa uvidi, co z toho bude.

  • Pri všetkej úcte k váženému členovi The BP, ktorého týmto príspevkom vôbec nemienim uraziť, mám ten názor, že hodinky by Slovakiu opustiť nemali. No je to iba moja skromná mienka, pošepkaná so zvesenými ušami, pretože o tom zrejme rozhodne povolaný.:]

  • To že putujú cez celé SK hore dole je ok? ? Tiež skromné a v pohode, myslím si že to more a dovolenka v lete budú zárukou super fotiek. Prikláňam sa k tomu nech kľudne idú tá het ?

  • <p>Pri všetkej úcte k váženému členovi The BP, ktorého týmto príspevkom vôbec nemienim uraziť, mám ten názor, že hodinky by Slovakiu opustiť nemali. No je to iba moja skromná mienka, pošepkaná so zvesenými ušami, pretože o tom zrejme rozhodne povolaný.<img src="https://hodinkomania.sk/wcf/images/smilies/8.gif" alt=":]" class="smiley" height="18"></p>

    Mohol by si mi prosím vysvetliť prečo si myslíš, že by nemali opustiť Slovensko? Takéto pravidlo nikdy nebolo a aj minulé hodinky putovali, pokiaľ si dobre pamätám.


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Vážený kolega BP, ako som napísal, nemám a nikdy som nemal v úmysle niekoho uraziť. Je to iba môj názor, ktorý nie je vôbec rozhodujúci. Nie je to ani náznakom prejav nejakej nedôvery alebo podobne, to mi ani len na um neprišlo a ani by som si to nedovolil. Ja mám iba názor, že keď skúšať, tak v našich podmienkach. Do minulej skúšky som sa nezapojil, neviem kde a ako skúška prebehla. Pokiaľ bude odsúhlasené, že sa môže skúšať v extrémnejších podmienkach inde, môj názor je úplne nulitný a ako by vôbec nebol vyslovený. Zatiaľ je to iba názor jedného bezvýznamného člena tohto fóra a tak ho treba aj brať. Na druhej strane plne uznávam, že by to bola parádna propagácia slovenských hodiniek.

  • Neboj, vôbec som sa neurazil. Toto je diskusné fórum, kde sme rozumní ľudia. V extrémnych podmienkach už boli, je tu vlákno kde ich bomber zobral na potápanie do hĺbky cca 10m. A ja zase nechodím na Mont Blanc ?

  • Ježiš, to mi odľahlo!!!:] Asi som mal radšej držať zobák. Človek sa stále učí.;) Prajem krásne chvíle s Biatec-om a tie najkrajšie fotky.:amen: Rovnako to želám aj Mišoovi.:)

  • Keď spomínate to opustenie Slovenska. V tejto súvislosti ma napadlo, že by bolo fajn keby každý testujúci spravil nejakú fotku či už na Slovensku alebo mimo a označil ju na Instagrame s hashtagom #biatec #biateccorsair alebo #biatecwatches.

    Odoslané z SM-G928F pomocou Tapatalku

  • Hannes ved jasne vpoho, nikto sa neuraza a nikto nikomu nazor neberie a myslim ze je aj uplne jedno kto je ako dlho clenom a kolko ma prispevkov. Takze len smelo, kazdy napad a nazor je dobry, a od toho sme tu aby sme o tom diskutovali ;)

    A teda stale som sa vlastne nedozvedel, preco by nemohli hodinky prekrocit hranicu :) Podla mna je to len dobre, hodinky budu mat viacej zaujimavych fotiek, spravi sa im lepsie promo na FB/Instagrame... Samozrejme to neznamena, ze ak niekto ide s hodinkami k moru, ze sa tam s nimi musi potapat. Aj ked sme mali nazorny dokaz ze zvladaju, osobne ich tak max prezujem na nejaku gumku a vleziem s nimi do bazena, alebo do mora poplavat trosku. Ak by som mal mat nejaku neplanovanu rizikovejsiu cinnost, samozrejme sa tu opytam, ci to buducemu majitelovi nevadi. Ak ano, musime respektovat! Kazdopadne je asi jedno ci s nimi drbnem do zarubne doma alebo niekde v hoteli :)

  • Cez leto boli na gume a bola to velmi pohodlna kombinacia,ani som nevedel ze ich nosim.

    https://www.instagram.com/p/BXx1R9ejW65/

    Takze urcite skusajte rozne remienky. To je ohladom nosenia cez leto.

    A ci maju opustit Slovensko, su to Slovenske hodinky, ALE pisem to schvalne velkym, uz boli v Thajsku, Dubaji, USA, Singapure, Qatare, Vietname, Svaciarsku, Turecku, ... tak cim viac krajin navstivia, tym zaujimavejsie fotky budu. To je aspon moj nazor a nestoja tolko aby sa oplatilo emigrovat a ostat tam zit. ^^

  • Miško, nechajme to už tak, myslel som to výlučne z praktických dôvodov, Ale ólrajt, nech je tak, ako má byť, tak je to dobre.:]

  • Bomber, dobre, budem teraz chodiť dva týždne so zvesenými ušami a na ulicu vyjdem len v prípade, ak tam nikto nebude.:gene3: Čo už....:]