• Dobrý deň. Po niekoľko ročnej skúsenosti s NATO ramienkami som sa konečne odhodlal poobzerať sa po niečom lepšom a po pár videách na YouTube a recenziách od ľudí ktorých sledujem som sa rozhodol dať šancu moose straps a blushark straps. Remienky od prvej značky mi už dorazili tak napíšem krátke postrehy a pocity z nich.

    Najprv musím povedať že shipping bol extrémne rýchly, zákaznícky servis podľa recenzií veľmi dobrý a moja osobná skúsenosť a komunikácia mi prebehla bez problémov. Čo sa samotných remienkom týka tak musím povedať že sa oplatí priplatiť si pár EUR oproti bežným NATO. Dúfam že z fotiek bude jasne vidieť že sú krajšie ušité, ako som už písal a že celkové spracovanie je super. Ako si môžete všimnúť pracky aj ostatne kovové časti sú očividne lepšie spracované a pevnejšie ako pri bežných NATO. Som fakt nadšený ?

    Zatiaľ som si objednal len tri; ktoré sú na fotke. Čierny je vo verzii slim, pretože som ho povodne zamýšľal ako víkendovú verziu remienka pre moje Hamiltony - neviem však či ho k ním budem nosiť alebo nie. Musím povedať že Slim varianta je úžasná - je naozaj slim a keďže tieto prémiové NATO sú často hrubšie ako tie bežné tak myslím že užšia verzia sa mi k hodinkami ktoré nosím momentálne hodí viac a aj je hrúbkou bližšie k remienkom na ktoré sme zrejme väčšina zvyknutá. Moose ponúka rôzne farby a podľa toho čo mi písali sa zdá že budú pribúdať nové a nové.

    Tu je pár fotiek na porovnanie s bežným NATO remienkom za asi 10€.


    Očividne kvalita hardvéru aj šitia je vyššia a v ruke aj na ruke to je veľmi cítiť. A ako som už spomenul - ide o hrubšie NATO. Dierky sú riešené tiež lepšie.

    Jedna z vecí na ktorú by som upozornil ak by ste zvažovali od nich kupovať je fakt, že naozaj ide o hrubší remeň, hodinky ktoré nemajú viac miesta medzi puzdrom a nožičkami budú mat problém. Preto v tomto prípade by som volil slim verziu. Je trosku škoda že v slim variante nemajú všetky farby, ale hádam to časom doriešia.

    Dufam že Vám tie fotky pomôžu pri tom porovnaní, ale uisťujem vás že ide o oveľa lepší remeň. Čo sa týka ceny tak bavíme sa o 20 dolároch za kus, čo je viac ako som bežne zvyknutý ale myslím že to stálo za to. Nad 50 dolárov sa neplatí shipping čiže sa oplatí kúpiť tri a viac kusov.

    Na záver fotka na ruke plus link na stránku ?

    https://www.moosestrap.com/