Návrhy hodiniek

  • Zdravím páni :)

    celé dnešné doobedie som strávil tu na fóre a na rôznych eshopch.

    Rozhodol som sa spraviť si radosť a obšťastniť sa novými hodinkami, avšak tu nastáva ten problém :D Akéééé???

    Ďalší problém je v tom, že v podstate ani neviem čo chcem :/

    Tak indície:

    *cena 200-300 max v najkrajnejšejšom prípade 400€

    *typ: moja srdcovka sú potápky, možno pilotky (nie je podmienkou)

    *farby: nebránim sa čomukoľvek

    *ideálne na ťahu, možno guma... v tom nejakú zásadu nevidím to sa dá kedykoľvek vymeniť.

    Nebránim sa všeličomu a viem, že cenovka nie je nič extra, no zas nehľadám si "doživotné" hodinky ani žiaden luxus. Hľadám pohodlie, prípadne ak ma po pol roku omrzia jednoduchý predaj :)

    Takže všetky návrhy sem :) VOPRED ĎAKUJEM

    "Čas je tá najdrahšia komodita."

  • Ja z osobných skúseností odporúčam Seiko SKX007/009 + nejaký strapcode ťah k tomu, alebo Tissel pilotky, obidve sú super hodinky (nie len v rámci cenovej kategórie).

    // aha ty už máš SKX009, tak potom odporúčam Tisell pilotky.

    P1040399.jpg

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • MMKO, dal si nám všetkým najťažšiu úlohu na svete. Poradiť v tomto, to je ako obliecť babu na ples. Pokiaľ ti odpovieme, budeme ti možno ponúkať nie tvoj, ale náš vkus. Poviem ti iba moju nedávnu osobnú skúsenosť. Esqueleto tu asi dvakrát ponúkal za naozaj veľmi dobrých podmienok LUM-TEC RR1. Dlho stáli v ponuke, až som sa rozhodol kúpiť ich ako dar. Nakoniec som si ich, tie absolútne nefotogenické hodinky, ponechal pre seba a urobil som dobre. Sú to parádne a presné hodinky. A nosím ich rád. Čo ti poradiť? Prelustuj tento web, nejaké tie e-shopy, ukáž čo sa ti páči a potom budeme múdrejší.

  • hannes samozrejme, som si toho plne vedomý ako píšem v úvode. Ide o to, že možno niekto má vyhliadnuté nejaké hodinky, niekto možno niečo postrehol nejaký zaujímavý kúsok, ktorý som ja napr. prehliadol tak nech ho hodí sem to je všetko.

    Ďalšia vec, áno, sekciu bazár sledujem ale momentálne tam nie je nič zaujímavé / aktuálne a tu pramení druhá vec. Možno niekto chce nejaké hodinky predať z akéhokoľvek dôvodu a ešte sa 100% nerozhodol, tak toto vlákno ho k tomu, možno, nakopne a niečo ponúkne.

    "Čas je tá najdrahšia komodita."

  • Mmko, tu nejde iba o bazár, to som uviedol iba ako perličku. Veľa je možné vidieť hlavne v iných vláknach. Z mnohých vecí sa dá vziať inšpirácia, tých nápadov je tu celkom dosť. Okrem toho, istým limitom sú financie, inak sa na vec pozerá keď máš k dispozícii 300 € a inak, keď máš voľných 3000 €. Zaujímavé kúsky, čo niekto postrehol sú obvykle vo vlákne "foto z webu". Tam je inšpirácie celkom dosť. Podľa mňa je dosť iluzórne spoliehať sa na niečí nápad, ten musí pochádzať od teba. Lebo v opačnom prípade to bude veľmi náročné a nie iba na čas.

  • mmko - ak nepoznas tuto stranku, tak si ju urcite pridaj medzi oblubene http://oceanictime.blogspot.com/ Prakticky kazde nove potapky sa tu objavia so zopar fotkami, kratkym popisom a vacsinou aj cenou. V mnohych pripadoch ide o predobjednavky, ale ked pozries starsie prispevky, je dost mozne, ze hodinky co sa ti zapacia sa uz vyrabaju (alebo uz aj prestali vyrabat no) :) S tvojim rozpoctom by si mohol najst zaujimave nove alebo jazdene hodinky vo vodach microbrandov. Prinasa to svoje rizika, ale zase oblubeny parameter pomer cena/vykon byva ovela vyhodnejsi ako u zabehnutych znaciek.

    Ak planujes "jednoduchy" predaj (=stratit co najmenej), tak urcite nekupuj nove :)