• Pridam pozitivnu skusenost s oficialnym servisom Tag Heuer v Budapesti. Okrem ineho potesi prehladna a uzitocna web stranka s verejne dostupnym cennikom. Hodinky som zaniesol do butiku v Eurovea, ktory hodinky zabalil, poslal do Madarska, po ich prijati servisom ma kontaktovali na potvrdenie ceny servisu a hodinky za cca 3 tyzdne opravili, zabalili a poslali spat do butiku (usetril som za kuriera). Hodinky sa vratili prelestene, tah prebruseny, na ciferniku ziadny bordel nevidim + ako bonus som dostal pekne cestovne puzdro, za par evry nove hodinky :)

    Preco som nevyuzil SK servis? Web stranka neexistuje; nedopatral som sa ani len k odhadovanej cene servisu (emailom ani telefonatom); aj ked to mam kusok, tak otvaracie hodiny su nekompatibilne s pracujucim ludom a majitel/hodinar nema prave ukazkovy pristup k zakaznikovi. Samotnu pracu hodnotit neviem..ale v podstate ani nemam dovod ju "riskovat".

  • Ahoj, prosím ťa mohol by si povedať, aké hodinky si dával servisovať a koľko zhruba taký servis stojí? Koľko stojí to že ti ich tam pošlú a pozrú sa na ne? Ja by som totiž potreboval generálku, preolejovať a počistiť moje heuer autavia a neviem, či sa môžem nanich spolahnúť a akú cenu by som mal očakávať. Ďakujem :)

  • "Complete service of WAK2110 is aprox. 64.000 HUF ( 208 euro)". szerviz@chrono-kft.com

    http://customer-service.tagheuer.com/en-hu/home

    Mas moznost zaslat ich tam sam, alebo zanesies na ktorukolvek pobocku WDL a oni to zdarma vybavia za teba (v Bratislave odporucam kontaktovat clena bejduko). Servis hodinky prezrie a bude ta kontaktovat s presnou cenou (predbeznu dostanes vopred), po jej odsuhlaseni hodinky opravia. Ak by si odmietol, tak predpokladam nejake naklady s diagnostikou, inac je "zdarma". Osobne mam s madarskym servisom dobre skusenosti, ale mal som tam len jedny hodinky a iba raz.. :) Galante som sa vyhol cielene a spravim to aj v buducnosti, aspon kym sa nevymeni hodinar.

  • Ďakujem, to je dobrá cena, predpokladám že vintage valjoux bude možno drahší, ale asi radšej teraz než čakať dokedy sa tam niečo pokazí, navyše kto by to mal vedieť spraviť keď nie originál servis výrobcu, zanesiem ich do eurovei, ešte raz ďakujem

  • Pripojím aj svoju pomerne čerstvú skúsenosť so servisom Tag Heuer. Bohuziaľ sa mi pred časom nepodarilo zašróbovať korunku na svojich TH Aquaracer 300m, čoho som sa obával po celý čas vlastníctva hodiniek, nakoľko som čítal na nete, že to je pomerne známy problém. Hodinky som sa teda na základe prvého postu rozhodol zobrať do TH EUROVEA, kde mi pracovník po dotazovaní kam dávajú hodinky servisovať odpovedal, že buď do Budapešti, alebo p. Nagyovi, avšak s tým, že mi odporúča radšej servis u p. Nagya. Odôvodnil to tým, že posledné skúsenosti so servisom v Budapešti nie sú až tak pozitívne, nakoľko veľmi meškajú s realizáciou servisu. Nechal výber v podstate na mňa, načo som sa rozhodol pre p. Nagya.

    Po odovzdaní hodiniek mi po asi 2 týždňoch zavolal p. Nagy, upovedomil ma o stave hodiniek a čo je potrebné urobiť. Povedal, že je potrebná kompletná generáka hodiniek resp. strojčeka, nakoľko sú polámané nejaké zuby v strojčeku. Ďalej, že generálka zahŕňa renováciu púzdra a ťahu, pričom to bude celé stáť 290,-Eur. Odsúhlasil som servis a po dvoch týždňoch som si prevzal hodinky z EUROVEI v novom cestovnom púzdre.

    Čo sa týka hodnotenia opravy po mechanickej stránke, tak jeho prácu neviem hodnotiť, nakoľko som laik. Avšak po nastavení mám stabilne dennú odchylku -1 sek., čo hodnotím veľmi kladne.

    Po vizuálnej stránke sa mi vrátili s prelešteným púzdrom a ťahom a novou korunkou bez viditelných nedostatkov, čo hodnotím taktiež kladne.

    Záverom len pridávam foto vymenených súčiastok so samotnými hodinkami, ktoré mi počas toho mesiaca v servise veľmi chýbali, nakoľko som si od prerastených Apollonov, ktoré som zatial musel nosiť, odvykol.

  • To si mal, prosím ťa, ako dlho tie hodinky keď si mal takto polámané zuby a bola potrebná výmena toľkých komponentov... Len sa mi natíska otázka v čom potom spočíva kvalita hodiniek za tých xy tisís €. Žeby len v tej histórii?

    Aby som nebol OT, ja som mal u Nagy-a Tissoty a bol to štandard, žiadny problém ale ani nič navyše...

    Tempus Fugit

  • Vlastním hodinky niečo cez dva roky a som pomerne úzkostlivý vo vzťahu k nim, takže nie som si vedomý, že by som ich poškodil zlou manipuláciou. Zaujímavé je, že dané poškodenia nemali žiadny vplyv na správny chod a presnosť. Neviem, či je možné, že zuby sa poškodily práve pri opakovanej snahe o zašróbovanie korunky.

    Je ale potrebné uviesť, že nie som prvým majiteľom hodiniek, boli zakúpené roku 2014.

    Čo sa týka kvality danej značky, je toho popísané pomere dosť.

    Napriek tomu, hodinky mám veľmi rád, sú ideálne na denné nosenie, nakoľko sú veľmi pohodlné a presnosť bola vždy výborná. Cena opravy nebola nijak závratná a už viem, že teraz sú ako nové :]

  • Na základný kaliber ETA 28xx-x celkom dosť 290,-EUR za servis a tých pár súčiastok. Najdrachšia je tam korunka tie ostatné veci sú menšia čiastka - diely cca100,-EUR, čiže 190,- EUR za prácu je ozaj dosť. Keď beriem skutočnosť, že za 250,- EUR sa servisuje bez ND VALJOUX. Dôležitá je ale spokojnosť zákazníka:amen:

  • Moj Aqaracer odcestoval na ozdravnu kuru do Pesti iba necely rok po kupe novych hodiniek u AD. Zastavene hodinky sa nedali rozhybat len cisto pohybom... zrazu prestali reagovat na winder a po zastaveni som ich mohol kludne triast aj 5 minut v kuse a stale si nedokazali vytvorit power reserve dostatocnu na to aby sa potom normalne samo-natahovali pocas nosenia. Ked som ich ale trochu natiahol rucne tak uz vsetko slo ako ma byt vratane presnosti. Tiez som si neni vedomy nicoho co by mohlo hodinky poskodit. Sice ich mam rad ale v buducnosti si rozmyslim ci este pojdem do tejto znacky... Kazdopadne som zvedavy co to bude, kolko to potrva a aky je servis...

  • Jozef Čo sa týka danej ceny za servis, tak ak to podáš takto, tak je to pomerne dosť len za prácu hodinára. Avšak, ako hovorím som laik, takže som nevedel odhadnúť, či je primeraná. A už keď boli u neho v servise, nechcel som to komplikovať vrátením a poslaním do Budapešti príp. Viedne. Ale ďakujem za info, budem vedieť nabudúce, poprípade sa rovno opýtam tu na fóre.

    SeikoSan Som zvedavý aké budeš mať ty skúsenosti s Peštou.

    Dané hodinky som dostal k životnej príležitosti, z tohto dôvodu ani nemôže byť reč o ich predaji alebo podobne. Každopádne ako už bolo viac krát naznačené a uvedené, určite by som si v budúcnosti dobre rozmyslel kúpu hodiniek tejto značky.

  • Takze akvac dorazil domov a je opraveny... trvalo to necely mesiac co povazujem za fajn cas. Hodinky nelestili ani ich evidentne nikto necistil... proste je odstranena chyba a hotovo. V podstate som spokojny az na to ze neviem co im vlastne bolo. Ku mne dorazil len papier s velmi strucnym popisom ze oprava strojceka. Z toho som trochu sklamany lebo som bol zvedavy ale ked nezabudnem mozno napisem sam do pesti a skusim sa ich spytat.

    Kazdopadne velmi dakujem bejduko za pomoc pri rieseni garancnej opravy... fundovana rada od cloveka co ma so servismi v tychto koncinach skusenosti mi rozhodne usetrila premyslanie a skrabanie sa na hlave