• Viem, že je to značka, akých sú na svete stovky, a od hodinárčiny je na míle vzdialená, ale zaujalo ma púzdro, ktoré sa mi páči a požitý kaliber. Úsudok je na každom z vás. Nerez púzdro priemer 41mm so "sunray" brusom, hrúbka 12mm, rozteč nožičiek 22 mm, kaliber SEIKO VK64 meca quartz, zafír s AR. Cena v pre - order 348 €.

    Zdroj:

    http://www.geckota.com/watches/geckota-c1/

    A stitch in time :D

  • Mám podobný vkus ako Ty, takže za mňa určite áno.

    Len neviem prečo by mala byť na míle ďaleko od honidárčiny? HEUTE - určite, ale inak? Robia hodinky - robia, vedia to - myslím, že áno, nájdu si svojich priaznivcov - áno, takže nech len pracujú a veľa úspechov :D

  • Páčia sa aj mne, ale trochu mi to príde, ako keby sa mikroznačky pretekali v tom, kto si vymyslí najhoršie meno. U mňa zaiaľ vyhráva Borealis, ale ani Geckota moc nezaostáva.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Súhlasím so Spartanom. Kto už by si dal na paprč nejakú bereliózu alebo gekotu. Pre mňa môžu byť sebekrajšie, aj tieto sú celkom pekné, no tá značka ma odrovnala. Vraj robia pekné remienky a ťahy...

  • názov - označenie - meno hodiniek ma až tak netrápi. Keď sú hodinky všeobecne známe, celosvetovo s tradíciou - pri nich názov nikto nerieši, pretože je to tak, a basta. A vymyslieť označenie - meno novej značky tak, aby si vyhovel každému, nikoho neurazil, aby to v lapončine neznamenalo " falus ", býva niekedy problém. Preto sa takýmito somarinami nezaoberám :mrgreen:. Napríklad HYUNDAI znamená v preklade "pokrok" :mdr1:. A " borealis " je polárna žiara :google:

    A stitch in time :D

  • Ja som si len tak predstavil scénu z Casino Royale, kde sa Eva Green vo vlaku pýta Bonda, či má Rolex, a on by namiesto "Omega" odpovedal... "Geckota" alebo "Borealis" :mrgreen:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    (Ono tá scéna je aj v origináli katastrofa, ale s Geckotou by to bolo ešte lepšie).

    Sorry za OT.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Možno máš, pepescom, pravdu a sú to blbiny. No pre mňa je kapku neskoro v mojom veku robiť avantgardu. Mladým to pristane viac, ja som sa už zmieril s označením "starý konzervatívec". Ak niekedy prídem domov, do Nitry, dám echo, môžeme to prediskutovať v nejakej vinárničke. Apropo, ešte funguje Buganka?:]

    názov - označenie - meno hodiniek ma až tak netrápi. Keď sú hodinky všeobecne známe, celosvetovo s tradíciou - pri nich názov nikto nerieši, pretože je to tak, a basta. A vymyslieť označenie - meno novej značky tak, aby si vyhovel každému, nikoho neurazil, aby to v lapončine neznamenalo " falus ", býva niekedy problém. Preto sa takýmito somarinami nezaoberám :mrgreen:. Napríklad HYUNDAI znamená v preklade "pokrok" :mdr1:. A " borealis " je polárna žiara :google:

  • tu nejde o konzervatizmus. Proste, nové hodinky sa musia dajako volať, a ja som chcel len povedať, že to neriešim. Či je to borealis, pegasus alebo biatec, beriem to ako fakt. A nerob zo seba starca. Asi sme približne v rovnakom veku, do dúchodu ďaleko a musíš byť žralok, lebo žubrienky ťa zožerú :mdr1:a propos, Buganka stále funguje :alcool1:

    A stitch in time :D

  • Kdyby to jméno mělo takovou tradici, nikdo by se nad odpovědí Bonda nepozastavil. Vždyť co je na nějakém písmeně nějaké abecedy. Kdyby se Slunci říkalo Měsíc kdo by to tušil.

    Hodinky se mi i líběj, škoda baterky. Blíž jsem to nezkoumal, ale fakt maj průhled? Konečně proč ne, bedna od PC ho má taky. Pohled přímo na grafiku a základní desku. Tvary pouzdra a tlačítka se mi moc líběj.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Ještě mě napadlo. Kdo pojmenuje auto po dceři. A jaká je to panečku síla. Když jeho název vyslovím, úplně ji cítím. A zároveň taková Mercedes, to přece musí bejt kočka, už jenom podle jména.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Roman, ak ich silno chceš, predáva ich hodinár Illés z Trutnova, dal by som aj web, len neviem, či by to nebola nepovolená reklama. No skús tam kydnúť iba tak Geckota, možno ho nájdeš.

  • si rob prdel z nestastneho cloveka :P;(:langue::mrgreen:

    V Rusoch problem nie je, ibaze ten mantak mi poslal 43mm puzdro, miesto 40mm. takze to musim prehodit.