Biatec Watches - hodinky "Made in Slovakia"

  • Ja len dúfam že sa vás veľa nezaregistruje aby som mal vačšiu šancu na výhru . A Peťo dúfam, že sa ti obchod bude dariť a podarí sa vytvoriť aj veľa modelov.

  • Kazdy zaregistrovany dostane nejaku suciastku. Spolocne si postavime putovne hodinky, ktore budu kolovat podla vopred urceneho harmonogramu :D

  • Bravo Peto, tak ti to konecne vyslo. Uz som sa tiez zaregistroval a celkom zacinam byt zvedavy na modely co ponuknes, teda predpokladam ze okrem tychto velkych pilotiek budes mat aj nieco mensie.
    Chvalim stranku, na mna zaposobila.

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

    • Official Post

    Tak ako načrtol Spartan, bolo by to skutočne ťažké nájsť výrobcov jednotlivých komponentov na Slovensku. V našej krajine nemáme na to zázemie. A nechcel som "na silu" dať niekomu vyrobiť púzdro iba preto, že má na Slovensku CNC stroj ale nemá s tým žiadne skúsenosti. To čo mám zatiaľ dohodnuté je jeden ateliér na výrobu kožených remienkov, avšak aj to budú iba remienky pre limitky, pretože ateliér má značne obmedzenú kapacitu (inak budú remienky z Nemecka). No a ešte jeden komponent bude vyrábaný rýdzo na Slovensku. Zatiaľ však neprezradím aký ale bude to vcelku unikát podľa mňa:-) Musíte si však uvedomiť, že hodinársky priemysel je tak ako napríklad automobilový priemysel založený na subdodávateľoch. Teda aj keď je Volkswagen poskladaný na Slovensku, väčšina jednotlivých komponentov sem pravdepodobne dorazí zo zahraničia. Ako som spomínal, hodinky budú skladané a testované tu.

  • Pohon hodiniek bude Švajčiarsky, Japonský alebo Čínsky?

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

  • Těžko bude mít Peter možnost eventuelně označit hodinky swiss made, jak sám píše, s jinym než swiss strojkem a také píše, že:

    Hodinky by však bez akýchkoľvek problémov mohli byť označené aj ako Swiss made no tomu som sa chcel vyhnúť ako hrdý Slovák

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Trocha som dúfal, že bude možné vybrať pre jeden model hodiniek z dvoch kalibrov zvyčajne SWISS/JAPAN ako to býva u niektorých microbrandov.

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

    • Official Post

    Trocha som dúfal, že bude možné vybrať pre jeden model hodiniek z dvoch kalibrov zvyčajne SWISS/JAPAN ako to býva u niektorých microbrandov.

    Bohužiaľ ale toto by bolo na začiatku dosť komplikované. Navyše, chceli by sme používať výhradne Swiss made calibre aj keď sa to samozrejme musí premietnúť do ceny.

  • Bohužiaľ ale toto by bolo na začiatku dosť komplikované. Navyše, chceli by sme používať výhradne Swiss made calibre aj keď sa to samozrejme musí premietnúť do ceny.

    napätie graduje graduje graduje :)

    ale zase musím zablahoželať k (podľa mňa) správnej ceste, čiže orientácii na kvalitu a jedinečnosť.

    som fakt zvedavý na dizajn a škálu modelov. myslím, že napr. nejaké zaujímavé aspoň polo-oblekovky by napríklad mohli o.i. slúžiť ako perfektné spomienkové predmety v diplomacii.

    • Official Post

    Na buduci rok bude mat uz aj Peto stanok na Baselworlde :)


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Na buduci rok bude mat uz aj Peto stanok na Baselworlde :)


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

    len žiadna falošná skromnosť! kľudne už aj tento rok! :langue3: :ange: :happy1: