G. Gerlach m/s Batory Limited Edition

  • G. Gerlach m/s Batory Limited Edition

    Kolegovia z Poľska, ale nenapadlo je nič lepšie ako osadiť hodinky strojčekom Seagull ST2525 s hackingom a ručným naťahovaním, síce v nejakej AAA triede (to som myslel, že sa tak označujú len fejky). Chluběj sa modified in Poland by G.Gerlach. V čom tá modifikácie spočíva, v tom Big Date modulu, alebo aj ten je štandard? Takže v asanácii ... pardon ... signácii strojčeka? Spočíva v odstránení tých šialených subcifrů s dňom a mesiacom, Big Date je v základe, zmizol open heard, vymenili rotor a vykonali vlastnú kalibráciu k zlepšeniu presnosti. Neznie to tak zle, dokonca sa mi zdá, že to je aj viac, ako často (nehovorím vždy) vidíme na swiss produkcii s vlastným označením pôvodnej Ety. Tam nás však až toľko pod pokrievku nahliadnuť nenechajú.

    Bez korunky (ktorá je skrutkovacia, škoda, že ju nevedia urobiť na svojich kompresoroch na ovládanie lunety) majú slušných 40mm, WR dostačujúcich 100m, klenuté sklíčko má vnútorny antireflex. Neviem ako strojček, naozaj s ním nemám žiadne skúsenosti, ale čo ma baví je Big Date, ako rýchlo prebieha v tomto prípade zmena dáta? Dajú mi hodinky možnosť okolo polnoci sledovať otáčajúce sa vence s číslami tak, že sú chvíľu krivo? Myslím že áno a to ma baví pozorovať. Hodiniek je v limitce celkom 100 kusov, majú dvojročnú záruku. Krokouši sú k dispozícii v dvoch farbách, modrá a lesklá čierna.

    ...A už klasické ospravedlnenie za komolenie vašej krásnej reči ;)

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Po polské úpravě snad až tak ne, ale doufám, že to nedělají stejně jako třeba kuřata. Ve své origo podobě je přímo odpudivej, už jen kvůli tomu co s ním provádějí :S ... a to sem nedávám fejky

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1