Ako nosíte hodinky?

  • Ja som to raz skúšal na pravej a bolo to naprd. Bol som neistý. Ľavá je už vycvičená na obchádzanie zárubní a iných prekážok

    A stitch in time :D

  • Moje ľaváctvo sa mi dvakrát nevyplatilo. A po oba razy to bolo rovnaké, pri otváraní dverí. Oba razy to bol typ dverí "ťahať-tlačiť". Prvý raz na fakulte v šesťdesiatom deviatom som takto odfajčil Primky. Bola to totálka, len pozametať. Druhý raz to bolo pred pätnástimi rokmi, koncom mája 2002 v gréckom Sarti, kde som presne ako cez kopirák poslal do večnosti Seiko. Viac mi je ale ľúto tých Primiek, boli to známe "pavúky".

  • Presne, keď som pravák jediné na ľavej hodinky. Skúšal som a vadilo mi to.

    Ľavá ide automaticky pred alebo za telo keď idem cez dvere alebo okolo steny. Už si to aj pár ľudí všimlo a musel som vysvetliť :) ale všimol som si že odkedy má kolega citizeny tak tiež si ich takto chráni a ani si to neuvedomil. ;)

  • suhlas :] No ja som nosil pred pár rokmi hodinky na ľavej tam aj teraz nosím ale vtedy som ich nosil dolu cifernikom...... ani už neviem prečo....možno, mal som staršie casia na ťahu a vyzeralo to ako náramok neviem..... no ale potom som sa dostal ku našej hodinkomanii :ghee: hodinky som otočil a hehe zrazu mi to bolo úplne iné a také..... no úplne som zostal taký prekvapený že aké to je " krásne" a tak to už zostalo, akurát sa hodinky zmenili a stále sa menia a ich cena je väčšia a väčšia :ghee::ghee::ghee:

  • Jsem pravák a hodinky nosím na levé a jak sleduju okolí nejsem výjimka. Ale třeba kolega, pravák a na pravé. Jenže levou si před léty zlomil a tak šly hodinky na pravou. Nemohl si zvyknout, ale po sundání sádry už tam zůstaly.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Som taký zvláštny ľavák. Píšem, jem pravou, podávam pravú ruku, v hokeji som bol brankár, čuduj sa svete - pravák, stolný tenis a tenis pravou, aj som podával pravou. Ale - volejbal podanie smeč ľavou, vlastne všetko ostatné ľavou, aj "časy" na ľavej...:]:]:]