• Tak sa teda pustím do nejakej tej recenzie. Hodinky už mám nejaký 5 dní. Nikdy som nepísal žiadnu recenziu tak ma prosím neukameňujete.
    V prvom rade chcem poďakovať @esqueleto-vi za možnosť si tieto hodinky vyskúšať.
    Hodinky putujú vo veľmi peknej drevenej krabičke, v ktorej je v strede priestor na hodinky na vankúšiku a po stranách zatváracie priestory na remienky. K hodinkám sú dva remienky. Kožený s možnosťou rýchcej výmeny bez náradia a ešte gumený remienok.
    Hodinky sú veľmi príjemné na nosenie. Ale aj napriek tomu nejaká silná iskra nepreskočila. Je škoda v rámici designu, že je tam dosť veľ materíálu na púzdre okolo ciferníku. Preto opticky vyzerajú menšie ako v skutočnosti sú. Púzdro s nožičkami je skoro tak veľké ako na Seíko SKX007. Keby bolo rozložeie ciferníku a púzdra bližšie k M68 aby tam nebolo toľko "mäsa" boli by podľa mňa úhľadnejšie. Takto vyzerajú dosť púťovo. Bohužiaľ ale tvar púzdra nedovoľuje použiť veľa rôznych remienkov. Proste nehodí sa im hoci čo. Originál gumený je dosť tuhý a dosť zle sa s ním pracuje. Potrebuje ponosiť aby sa trochu vytvaroval. Kožený remienok je príjemný ale osobne by sa asi hodil nejaký tmavší. Systém rychlej výmeny je veľmi šikovný návykový. Nakoniec som použil moj perlon vo farbe antracit a ten mu podľa mňa sedí prefektne.
    Sendviečový ciferník je návykový. Teší ma chodiť zo svetla do tmy aby som naň mohol kukať. Po nasvietení svieti cca ako Seiko ale vydrží dlhšie svietiť veľkou intenzitou.Veľmi pekné je aj to že sekudovka je tiež skoro celá natretá lumi vrstvou.
    Trochu ma ešte rozčarovalo aj opracovanie púzdra zo spodnej strany. Veľmi Lum-Tec nesleduje a preto neviem či to používa pri všetkých modeloch M ale myslím si že je to dosť nepraktické hlavne kôli čisteniu.
    Tak isto je toa j môj prvýkrát stretnutie s Miyotou. Veľmi ma prekvapila a priložím aj zatiaľ nameranú presnosť. Tá sa hýbe okolo +4s/deň ale aj s odkladaním. Kým boli na ruke tak robili okolo 2s/deň, akonáhle sa napr. na noc odložia dosť sa rozbehnú. Nesledoval som rôzne uloženie. Ja som ich kládol len na víčko. Ale inak presnosť je super a aj celkový pocit z kalibru 9015 je veľmi dobrý.
    Ešte jedna vec ma trochu prekvapuje. Mám len jedny hodinky s vonkajším AR. Sú to Seiko SKX007 a nieje to originál, ale na M66 sa strašne špiní sklo.
    Dúfam, že som nikoho nesklamal a že vás trochu načnem pred testovaním.
    A ospravedlňujem sa za foto ale lepšie fakt neviem urobiť ;)