LÜM-TEC M66 Cobalt - putovné hodinky

  • Chalani sorry, ale musím putovanie predčasne ukončiť, pretože mám kupcu na tieto LÜM-TEC a u výrobcu sú už vypredané. Vzhľadom na to, že použité hodinky sa celkom ťažko predávajú, využil by som túto príležitosť, pretože potom sa možno už tak skoro nevyskytne.

  • No takze konecne mam cas :) hehe seklo ma v krizoch a tak mozem nieco aj ja :D
    no Hodinky som mal v sluzbe a este asi dva dni na ruke v praci pri kancel divingu (neviem ci sa to tak pise) :) a tak par dojmov
    no vsetko su to samozrejme moje subjektyvne dojmy :)
    ako som sa uz trochu vyjadril
    ako si som si zvykol nosit hodinky 44mm a hlavne moje kazdodenne sa stali Lum-Tec M68 AUTO a tak ako prvy dojem bolo ze su veeelmi male ale jasne je to sila zvyku.
    Samozrejme hodinky boli a su :) velmi pekne a spracovanie puzdra je super a styl Panerai je krasne "netuctovi" a na ruke vyzeraju velmi pekne a aj sedia super "ako uliate" :)
    No leskle puzdro si odnieslo kazdy jeden dotyk a ako uz su aj "uchylky hodinkomaniakov" kazdy pohlad na ne obnasal aj kontrolu lesku a hladanie otlacku prsta a ine čmuhy 8|
    inak osobne sa mi viacej paci brusene puzdro ako na M68 to leskle trochu "krici" :)
    co sa tyka remenou mal som len kozu a tam nieje o com skvele spracovanie a po nejakom to "usedeni" sa na ruke je remen veeelmi pohodlny a system rychlej vymeny je , ako by moja pubertalna segra povedala " TOPKA". No to moc ale neplati o gume (antistaticky kaucuk)... krasne depiluje pri kazdom zapinani a vypinani (skusenost M68 rovnaky remen)
    Lumi si myslim nemusim ani riesit MDV Technology je super a indexi svietia ako na baterku :D
    Na zaver Super hodinky hodne svojej znacky LUM-TEC :)

    • Official Post

    Napriek tomu že som mal hodinky v rukách krátko, rád by som napísal svoje pocity z nich a pridal pár fotiek :)

    Samotné hodinky ma veľmi prekvapili svojou veľkosťou ihneď po rozbalení. Mám dvoje hodinky o rozmeroch 40mm, no napriek tomu sa mi tieto zdali akési malé. Prvý krát som mal na ruke LUM-TEC hodinky u Peťa a vtedy to bola verzia s priemerom 44mm. Zrejme preto sa mi zdali tieto malé. Nič to ale nemení na veci že hodinky sú to veľmi pekné. Oceňujem lesklé púzdro ktoré na ruke svieti viac ako brúsené a v slnečných dňoch je to jedna radosť. Naopak kožený remienok ktorý bol na hodinkách nasadený mi prišiel príliš hrubý. Chcel som vyskúšať aj gumený, ale neprišiel som nato ako ho nasadiť :D Ďalšou kapitolou je už toľko zmieňovaná LUMI ktorá je naozaj silná a celkovo dlho drží. Po chvíľke čo som mal hodinky na ruke som na ne aj zabudol. Pre mňa ideálne rozmery skombinované s lesklým púzdrom by mali tieto hodinky v mojich očiach posúvať na zoznam tých "obľúbených". Napriek tomu u mňa tieto hodinky nevzbudili emócie. Keď som ich porovnal s mojimi Vostokmi tak mi prišli nevýrazné. Možno keby boli na nejakom peknom leskom ťahu, pozdvihlo by ich to o úroveň vyššie. To sú ale len domnienky :) Každopádne som rád že som ich mohol vyskúšať :)

    • Official Post

    Som rád že sa fotky páčia :) Nato že sú fotené mobilom, sú dobré :D

    • Official Post

    Tajomstvo uspechu z Ciny za 10€ :)


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

    • Official Post

    Myslím ze hej. Brachovi to ide aj na Lenove.
    http://m.ebay.com/itm/8in1-Clip-…4345?nav=SEARCH


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk