Priateľka značky Schaumburg Watch

  • Keď sme premýšlali, s kým na našom trhu spojíme meno Schaumburg Watch, nemali sme presnú predstavu o tom, či to bude pán alebo dáma, či herec, športovec ... Vedeli sme len to, že to bude človek, ktorý vyvoláva pozitívne emócie, ktorý je nasledovania hodný a s ktorým sa zhodneme ako po stránke profesionálnej, tak i ľudskej.
    Som naozaj šťastný, že sa priateľkou značky Schaumburg Watch stala Eva Sakálová. Talentovaná herečka, výborná lektorka jogy a úžasný človek.

    Ako herečka účinkuje na viacerých scénach. V Slovenskom národnom divadle, v Štúdiu L+S, v divadlách Aréna a GUnaGU.
    Naposledy ju mali diváci možnosť vidieť v diele: "Večer Trojkráľový alebo čo len chcete", ktoré bolo súčasťou Letných shakespearovských slávností (Bratislava, Praha, Ostrava). Na Slovensku, v Českej republike či Poľsku ju možno vidieť v seriáloch ako Dr.Dokonalý, Záchranári, Dokonalý svět a ďaľších. Aktuálne dokončuje natáčanie filmu Vojtech.

    K vnútornému pokoju a šťastiu jej pomáha joga. Je certifikovanou lektorkou, cestuje za ňou po celom svete a šíri ju ďalej. Venuje sa tancu, spevu, má rada kone.

    Okrem slovenského jazyka plynule rozpráva po česky, poľsky, nemecky a anglicky.

    Keď sme spoločne hľadali tému na prezentáciu hodiniek, snažili sme sa držať motta značky: “authentic hand made”.
    Hrnčiarske remeslo má ako v Českej republike, tak i na Slovensku veľkú tradíciu a práve naň padla naša voľba. Myslím, že výsledok stojí za to. Ale to už posúdia iní :)

    S GoPro kamerou vzniklo i spontánne “the making of” video z fotenia.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.





  • Veru veru, toto je veľmi sympatická žena.
    Túto značku moc nepoznám, ale ako pozerám kolekciu tak vy som si veru vedel vybrať nejeden model.

  • A priatela nehladate? :D