Ball for BMW Time Trekker

  • Ball for BMW Time Trekker

    V rámci prestižní spolupráce těchto dvou značek představuje Ball novou kolekci hodinek věnovaných automobilům BMW, která je zaměřena hlavně na perfektní čitelnost za každých podmínek, ke které přispívá i 14 povedeně zakomponovaných tritiových trubiček.
    Pouzdro 44/13,45 mm, keramická luneta jednosměrně otočná, šroubovací korunka, průhled dýnkem, WR 200 m, patentovaná ochrana proti nárazúm Amortiser, ochrana proti magnetismu do 4.800 A/m, strojek s COSC Ball RR 1102-C

    Pro mně nejvíce žádoucí model...jen bez toho znáčku BMW.


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Velmi pekné hodinky, skutočne velká škoda toho BMW znaku.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Škoda ho...a pro sebe bych 2 mm ubral, v tom případě bych měl super vše co chci, antišok, antimagnetic, day date, keramika, jen bych přidal fešáckej lumibod na 12. Já ty svoje nej snad nikdy nenajdu :(

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • suhlasim s obidvoma tvrdeniami - aj ze su to velmi pekne hodinky a predovsetkym ze nebolo nutne tam zakomponovat (i ked musim uznat ze v tomto pripade vynimocne velmi vkusne a nevtieravo) znak BMW. ale zase si musime uvedomit ze ide o hodinky z modelovej rady Ball for BMW , takze to nie su nejake pseudo BMW hodinky zo showroomu BMW. no aj napriek tomu je moj nazor nemenny . ako som uz napisal v inom vlakne venovanom modelu Tag Heuer CR7, nie som fanuskom roznych, ako tomu ja hovorim - "event" hodiniek. teda hodiniek vytvorených v zarucenej "spolupraci" s roznymi automobilovymi znackami, osobnostami zo sveta sportu ci showbiznisu, nadáciami, ochanarmi, eko aktivistami etc... hodinky su predovsetkym dokonaly jemny mechanizmus a nie reklamny putac. diametralne odlisna situacia ovsem nastava pokial su hodinky vyvinute pre konkretny ucel. nie ako propagacia nejakej udalosti ci znacky, ale ako funkcny nastroj s tomu prispôsobenými konstrukcnymi prvkami. mam na mysli napr. B-Uhren alebo hodinky so zvysenou odolnostou voci magnetizmu ci narazom a podobne. to su "nastroje" ktore vznikli pre nejake specificke pouzitie a ako take, vysoko funkcne a bez zbytocnych prikras mu aj sluzia.

  • Budem tam chodit spolu :)
    Ale já si ty svoje budu muset navrhnout a postavit, Watchesfanovo ultimátní časoměřiče. V tomto případě překládejte prosím doslova ultimání - konečné, nikdo jinej by je určitě už nechtěl :)

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Veľ,i, veľmi pekné. Ten znak dali fakt nevtieravo, aj farebne to ladí, ale tiež by sa mi viac páčilo, keby bol iba na zadnej strane.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Otázočka:
    Plní nejakú funkciu to, že indexy 5,6,7 sú useknuté a ciferník je podelený na tomto úseku iba na sekundy a inde je to hustejšie? Ide len o estetiku?

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Jedná se - bohužel- pouze o snahu co nejvíce přiblížit design vzorovým přístrojům ve vozech BMW, stejně tak korunka, která má lehký chod připomínající ovládací prvky vozů.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Budem tam chodit spolu
    Ale já si ty svoje budu muset navrhnout a postavit, Watchesfanovo ultimátní časoměřiče

    tak nie ze by som bol az taky narcis aby som citoval sam seba, ale vynimocne musim pouzit svoj vlastny citat z vlakna "Damasko Steel Bracelet" :) skutocne nie som narcis, je to ciste koli nazornosti pretoze mame velmi podobny nazor. a som rad ze nie som jediny takto "postihnuty" :) pretoze ako raz napisal Myšiak - nieco v zmysle ako "dokonale hodinky neexistuju" ( presnejsie to bolo "Dokonale urcite nie su, ale take som nenasiel ziadne" ). a ja dodavam ze existuju, len si ich clovek musi navrhnut sam :) a to potom budu tie "ultimatne". tak len koli tej nazornosti - tu je ten moj citat :

    "casom sa alebo s niektorymi dizajnovými finesami niektorých znaciek zmierim, alebo ked raz budem vazne v plnke tak si navrhnem a dam vyrobit vlastne hodinky :) "