Ball Engineer Master II Super Navigator Chronometer

  • Ball Engineer Master II Super Navigator Chronometer

    Strojek...Ball RR1408-C, základ Eta, certifikovaný chronometr

    Pouzdro...46,5/13,7 mm, WR 50 m

    21 tritiových mikrotrubiček, nárazuvzdornost 5.000 Gs (???), odolnost proti magnetismu do 80.000 A/m

    Vnitřní, oboustranně otočná luneta s kalkulátorem výpočtu rychlosti, vzdálenosti, času příletu, spotřeby paliva a přepočtem námořních mil na kilometry a naopak.


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • nárazuvzdornost 5.000 Gs (???)

    :) tie tri otazniky sa mi pacia :) stale som nezistil ako je to s tym oznacenim , kazdopadne je velkym pozitivom ze pre znacku Ball je narazuvzdornost takou samozrejmostou ako je pre ich hodinky charakteristicke pouzitie tricia. pre Ball je skratka zvysena odolnost voci narazom uz standardnym technickym parametrom a specifikom ktory k tejto znacke tak nejak patri.

  • Taky jsem se to nedověděl.
    Ball je fajnovka s tim důrazem kladeným na odolnost, ale i přesnost jejich kousků. Jen mně osobně až tak moc nesedí jejich design, nevím jak to popsat, snad, že mají na mně až moc kudrlinek, balancují na hraně šmrnc-kýč a akorát-až moc.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • ano, v tom s Tebou suhlasim - niektore modely su az prilis "predizajnovane" , ale najdu sa aj vydarene kusky, napr. ten ktory si tu uviedol v minule - Master II Skindiver II. ten bol relativne triezvo spracovany. pre mna doteraz asi jeden z najvydarenejsich od Ball