CERTINA (Baselworld 2015)

  • Nové kúsky pre rok 2015 od značky Certina. Hm... aj Vy máte také zmiešané, neidentifikovateľné pocity? Certina má teda omnoho lepšie kúsky. Korytnačka pekná, ale s týmito modelmi podľa mňa moc vody nenamútia :rouge:
    Certina DS Eagle Chronograph



    Certina DS-8 Moon Phase

    Certina DS Podium Big Size WRC Limited Edition

  • Ten prvý model sa mi páči viac zo zadu ako zpredu. Korytnačka je zaujímavejšia ako celý ciferník. Čo sa týka tých ďalších dvoch kúskov, prevládajú také, ako si už povedal zmiešané pocity. Moon phase sa dá spraviť lepšie a krajšie. Príde mi to ako keby tam vôbec nepatril, čo je veľká škoda, lebo keby sa s tým viac pohrali mohli to byť pekné oblekovky. A do tretice nezostáva nič len konštatovať že indexi mi dosť splývajú s ciferníkom. Z väčšej diaľky tú 9 vôbec nevidno. Samozrejme že je to s istej časti zapríčinené podmienkami pri akých to bolo fotené. Ja súdim len podľa fotky.
    Len som kritizoval a nič nepochválil, no nie vždy sa to dá :/

  • tak toto je podla mna vyrazny krok vedla :/ pre mna su uvedene modely nadejnymi kandidátmi do vlakna "hodinky ktore by ste nechceli vlastnit" . neviem na aku cielovu skupinu sa Certina zacina zameriavat ale v ramci Swatch Group asi na tu menej narocnu... spolu s modelom Tag Heuer CR7 su to pre mna zatial najvyraznejsie tohtorocne preslapy. skoda, pretoze ako si napisal v Certine vedia robit omnoho lepsie a vydarenejsie kusky. alebo nebodaj uz len vedeli?

  • Veď práve, že som mal Certinu v mysli ako výnimočnejšiu. Toto mi pripadá ako narýchlo zlepené, bez ladu a skladu, len aby niečo bolo pre Basel... schválne som to sem dal a presne takéto reakcie som čakal. Je to škoda, mohli sa s tým viac pohrať.

  • Prvé keby som videl z diaľky a neviem o čo ide tak si pomyslím Festina a nie Certina....

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

  • ds eagle chronografy boli doteraz s baterkou a teraz tam dali automat a vyhrali sa s cifernikom (podla mna zmena k lepsiemu), ds-8 jednym slovom - hroza, a tie wrc budu pekne videl som ine fotky a nazivo budu super, ked pouzije certina zelenu dopadne to vzdy dobre